Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Οι σημερινές κινήσεις των αγροτών της Π.Ε. Φλώρινας - Πότε και ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται και οι αγρότες της Φλώρινας καθώς αντιδρούν στις διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προτείνει η κυβέρνηση.
Οι αγρότες της δήμου Φλώρινας θα συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους στον προαύλιο χώρο του αγροτικού συνεταιρισμού (πρώην ΕΑΣ) Φλώρινας, στις 12.00, και θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο της Νίκης.
Οι αγρότες του δήμου Αμυνταίου θα προβούν σε κλείσιμο του κόμβου Αντιγόνου από τις 12 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.
Οι αγρότες του δήμου Πρεσπών θα κλείσουν το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στις 12 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα για κλείσιμο δρόμων και τελωνείων τις απογευματινές ώρες

27 σχόλια:

  1. Ε βεβαια δεν εχουμε δουλεια τωρα ας κλεισουμε τους δρομους.τσιπουρακι και ντανγκαρα.την ανοιξη παλι στο χωραφι.ντροπη σας χαιδεμενοι μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μεγάλε έχει και καλό καιρό και πάνε να λιαστούν... Κοίτα μη σε πνίξει η κακία σου!

      Διαγραφή
    2. Οι αγρότες χαϊδεμενοι;
      Δεν το νομίζω... Είναι αυτοί που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι πιο αδικιμενοι όλων σε αυτή την χώρα...

      Διαγραφή
    3. Άξιοι οι αγρότες!!!

      Διαγραφή
    4. Μπράβο στους αγρότες που τολμουν!!!

      Διαγραφή
  2. δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι αγρότες να κλείνουν τους δρόμους...και όλος τυχαίως κάθε χειμώνα...το καλοκαίρι δεν μπορούν έχουν πότισμα...τόσα χρόνια που παίρνουν τις επιδοτήσεις χωρίς να πληρώνουν φόρους καλά ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχω δει το σχόλιο αυτό κάνα 2-3 φορές. Γιατί τόσο μένος? Στη Φλώρινα έχεις ένα σορό επιλογές δρόμων.

      Διαγραφή
  3. Πες τα ρε γιατι θα τρελαθουμε τελειως.η πιο ευνοημενη ταξη του φορολογικου μας συστηματος.ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθόλου έτσι... Οι αγρότες είναι οι πιο ταλεπωρημενη τάξη και βιώνει τις περισσότερες δυσκολίες από όλους.. Αν ήταν έτσι.. Αν ήταν εύκολη και ενοημενη φορολογικά η δουλειά αυτή των αγροτών όλη θα είχαν στραφεί προς αυτήν αντίθετα όμως όλοι επεδιωκαν να <> στο δημόσιο τομέα
      Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί;
      Μήπως αυτοί στο δημόσιο υπήρξαν ενοημενη;

      Διαγραφή
  4. Έχουν κάθε δίκιο με το μέρος τους να κλείνουν τους δρόμους..... Με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρονται για τα δυσβασταχτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση εις βάρος αυτών και εξαιτίας της φορολογίας που τους έχει γονιτισει... Μπράβο στους αγρότες γι αυτό που κάνουν!!!!είναι άξιοι θαυμασμού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πηγενε κανε εσυ την δουλεια αυτη και μετα μιλα εξυπνακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ .ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας
      ρε φιλε πως βγαζει ενας αγροτης 10000ε τον χρονο και εχει τρακτερ και μηχανηματα των 60000ε?εγω μισθωτος των 13000ε τον χρονο ειμαι και εχω αυτοκινητο 1300cc. Δηλ θα μας τρελανετε τελειως λεμε.

      Διαγραφή
  8. θελω αναρτηση αγροτικων ενισχυσεων,του Γιαννιτσοπουλου,της Διαμαναντω και ολων των αγροτοπατερων τα τελευταια 10 χρονια,θα παθαιτε πλακα αγαπητοι μου,εκεινους ΔΕΗ Τζιδο αγροτες τι τους θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γερα και σε οπιους δεν αρεση να κλεινουν δρομους ας γινουν και αυτι αγροτες και θα τους δουμε. Εξο απτο χορο ολι μηλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος απο εσας που τα βαλατε με τους αγροτες, εχει δει αγροτη ΦΤΩΧΟ και χωρις περιουσια. Ποιος απο εσας δεν γνωριζει οτι οι αγροτες περνανε ΜΟΥΦΑ επιδοτησεις. Ποιος απο εσας δεν ξερει οτι στον ΦΜΥ των Μισθωτων, δεν υπαρχει και εισφορα υπερ ΟΓΑ. Ποιος απο εσας δεν ξερει οτι και για την αγραναπαυση δεν περναν επιδοτησεις. Αν δεν ειχανε λεφτα δεν θα αγοραζανε στεεεεματα χωραφια. Βρηκαν τωρα και παντα , να εκβιαζουν κλεινονας δρομους και ταλαιπωροντας τον κοσμο. ΜΠΡΑΒΟ σας ΦΙΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. Σας καλει ο καθε Πρωθυπουργος σε διαλογο, και εσεις δεν πατε, θελοντας τα δικα σας δικα σας και των αλλων παλι δικα σας. Ξεροντας οτι δεν εχετε δικιο. Σας πηρε η ΔΕΗ και καθε ΔΕΗ τα χωραφια σας, σας εβαλε στην δουλεια, και παλι τα σπερνετε. Και εχετε παρει ενα σωρο λεφτα. Σε αλλοι κοινωνικη ταξη υπαρχει το καθεστως εσοδων-εξοδων, ρε παιδια. Ειμαι με το μερος σας,με το δικιο του εργατη και του αγροτη, αλλα τωρα ΦΙΛΟΙ μου δεν εχετε ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ειναι γαλα αυτο που πετανε και το διχνουν τα φασιστοκαναλα, ΚΡΙΜΑ , υπαρχου παιδακια που πεθαινουν για ενα ποτηρι γαλα. Δωστε το γαλα σε αυτα. Μηπως ειναι ασβεστονερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μιζέρια. Το γάλα αυτό είναι το αίμα των αγροτών. Των ανθρώπων που γεννιούνται και πεθαίνουν στα χωράφια. Οι διαχρονικοί στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας. Οι περισσότεροι με λίγα χωράφια και ζώα παλεύουν για να επιβιώσουν. Για τις δυσκολίες και την απόγνωση του ελληνικού λαού δεν φταίνε οι αγρότες ,αλλά οι άθλιες κυβερνήσεις που βασίζονται στο δόγμα διαίρει και βασίλευε.

      Διαγραφή
    2. ρε φίλε όσοι κάνουν επίθεση στους αγρότες δεν έχουν ιδέα τι οσμή έχει το χωράφι και ποια η οσμή στην στάνη. Τι μιλάμε τώρα οι άνθρωποι αν τους πείς τι διαφορά έχει το ρύζι από την όρυζα δεν ξέρουν να σου απαντήσουν. Αλλα για να τα ρίχνουν στους αγρότες είναι πρώτοι ( στα σχόλιαμ@@@@κιες)

      Διαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στους αγρότες .Όσοι σχολιάζουν αρνητικά άς λουστούν ένα κατεβατό φόρους. Προφανώς έχουν μπόλικο χρήμα δεν είναι αγρότες΄ είναι ΚΑΦΡΟΙ είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ είναι αγρόσχολοι των καφενείων και το χέιρότερο όλων έιναι ελεηνά κομματόσκυλα. Αγρότες κρατάτε γερά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαθαμε χθες, τι ζητανε οι αγροτες!!! Ακουσον-Ακουσον¨΄ Αφορολογιτο στις 30000+10000. Δηλαδη ολο το εισοδημα(αν ειναι πραγματικο), αφορολογητο!!! Ποσα βγαζουν δηλ. Δωρεαν πετρελαιο!!!! χωρις εισφορες για ΟΓΑ. Αποζημιωσεις- εξησωτικες. Τι αλο θελετε ρε παιδια. Να δουλευουμε ολοι για εσας? Χαλασατε ΟΛΑ τα χωραφια σας ακομα και αυτα τα αγονα στα βουνα,για να τα βαλετε ακακιες και να παιρνετε ζεστο χρημα, και τωρα σας φταινε οι αλλοι?ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ πως ελεγε ο της Νικαιας εχθες,[θα σας αναψουμε μεγαλη φωτια].Μπορει να μας πει καποιος επισημα τι εισοδημα εχει ο αγροτης? και ποσο απο αυτο δηλωνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 100000 και δηλωνει 10000ε στο λεω εγω.μια ζωη χαιδεμενοι.ποσα χρονια πληρωνουμε υπερ ογα ολοι οι αλλοι ασφαλισμενοι?μια ζωη τσαμπουκα οι αγροτοπατερες.τοσα χρονια συνταξεις χωρις εισφορες.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 000 εισόδημα και 8000 σε φόρους και κόστος παραγωγής αυτό είναι το εισόδημα. Αν εσείς όλοι οι παπρες μπορείτε να ζήσετε με 2οοο για ένα χρόνο να σας κλείσουμε και ..θέση στα συσσίτια της Μητρόπολης. Έχει πιάτα νηστίμα και θα σας κάνει καλό στην σιλουέτα και στο..στοματάκι σας.

      Διαγραφή
  16. Οι βρομοσυριζαιοι για να δειξουν κομματικη υπακοη κατηγορουν τους αγροτες.Χαμπαρι δεν εχουν τι θα πει αγροτικη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.