Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Δυνατές εμφανίσεις για τις Σάρισες σε Αθήνα και Βουδαπέστη

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου 2016 τέσσερις μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετείχαν σε δύο πολύ σημαντικά πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ουγγαρία.
Οι Φωτιάδου και Άμπα πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Καρέα στην Αθήνα στην κατηγορία των Παγκορασίδων και οι αδελφοί Ελσάμι στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Μίνι Παμπαίδων στην Βουδαπέστη.
Τα κορίτσια στην Αθήνα τα πήγαν περίφημα συμμετέχοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα όσο και δυσκολότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα (217 συμμετοχές). Η Φωτιάδου σημείωσε έξι νίκες και μία μόνο ήττα που δυστυχώς της στοίχισε το μετάλλιο. Έτσι κατετάγη τελικά 5η. Η Άμπα, από τις πιο μικρές στην κατηγορία της έκανε την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε τους αγώνες από την 20η θέση, σημείωσε δύο πολύ σημαντικές νίκες στη φάση των ομίλων πέρασε στην 12δα και τελικά κατέλαβε την 12η θέση.
Τα αγόρια στην Ουγγαρία είχαν πολύ δύσκολη αποστολή. Το Διεθνές αυτό τουρνουά συγκέντρωσε πολύ προχωρημένους αθλητές από όλη την Ευρώπη και έτσι το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ υψηλό. Ο Ιωσήφ και ο Ζαχαρίας αγωνίστηκαν με πάθος και στο ατομικό και στο ομαδικό σχηματίζοντας ζευγάρι, και έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Οι εμπειρία τόσο δύσκολων αγώνων σίγουρα θα τους φανεί πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ δυνατές είναι παρούσες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και η πόλη μας έχει παρουσία σε όλα τα δρώμενα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.