Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσίαση της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης»

Ο πρώτος συνδυασμός που απαρτίζεται από έμπορους, βιοτέχνες και επαγγελματίες από τη περιοχή Αμυνταίου είναι γεγονός. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλη Μπούτση, αποτελεί ένα προϊόν διαμαρτυρίας για τον εμπαιγμό χρόνων των επιχειρηματιών της περιοχής του Αμυνταίου.
Σε συνέντευξη προς τα τοπικά ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΑΙΘΡΙΟΝ» στο Αμύνταιο, ο Βασίλης Μπούτσης, τόνισε:
…Ζητούμε την συμμετοχή όλων σ' αυτή μας την προσπάθεια, θεωρώντας την πολύτιμή και αποτελεσματική. Ξεκινάμε έναν σχεδιασμό με όραμα, στόχους, αλλά κυρίως τρόπους παρέμβασης στην επιχειρηματική πραγματικότητα του Νομού.
Πάγιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, εδώ και πολλά χρόνια, είναι η τοποθέτηση «κάλπης» του ΕΒΕ στο παράρτημα του Αμυνταίου. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζουμε συνεχείς αρνήσεις με αστείες δικαιολογίες, με αποτέλεσμα η συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία να είναι δύσκολη και μερικές φορές αδύνατη (εργάσιμές ημέρες, καιρικές συνθήκες, χιλιομετρική απόσταση).
Προτείνουμε:
- Ίση μεταχείριση με την τοποθέτηση κάλπης στο Αμύνταιο, αλλά και στις Πρέσπες.
- Δράσεις - Ενημερώσεις του Επιμελητηρίου να γίνονται συχνά και στην δική μας περιοχή και όχι μόνο στην έδρα του.
- Τουλάχιστον μια ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ κάθε τρίμηνο στο Αμύνταιο.
- Ατομική ενημέρωση σε κάθε συνάδελφο σε θέματα που τον αφορούν. Νομικά, φορολογικά, προγραμμάτων και κάθε προβληματισμού.
- Ανάδειξη της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Μπούτσης Βασίλειος
ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Αμπατζίδου Γιάννα
Γεωργίτσα Αθανασία
Γκέρτσης Κωνσταντίνος
Ιωαννίδου Άννα
Ιωαννίδου Ιωάννα
Ηλίας Νικόλαος
Καπετανάκης Ζαφείρης
Νάντσης Δημήτριος
Πάνος Απόστολος
Σίσκος Αλέξανδρος
Σέλτσα Σοφία
Τζέλη Μαρία
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Γώγος Μιχάλης
Κάγκας Μιχαήλ
Ρόμπης Σταύρος
Μιχαηλίδης Δημήτριος
Μπερέας Παύλος
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
Ιωαννίδης Μιχάλης
Μωυσιάδου Παρθένα
Τσούτσα Ελένη
Παπακωνσταντίνου Ιωάννης
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ
Οικονόμου Χρήστος του Νικολάου
Φίστας Δημήτριος

Πηγή: eperiskopio.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ..... ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.... ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΥΘΥΝΗ....!!! ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ....... ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΑΛΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΗΖΑΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ..... ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ..... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν απαντας κ Μπουτση.... τι να πεις??? οτι πουλας παραμυθι στο αμυνταιο???? με ψεμματα δεν γινεσαι προεδρος κ. ΜΠΟΥΤΣΗ...... ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΜΠΟΥΤΣΗ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.