Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αρνήθηκαν να ακούσουν γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε μία ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, με κύρια και αποκλειστική ευθύνη της προέδρου Ζ. Ρίζου.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω περιστατικό, και ενώ εξελισσόταν συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση των 33 παιδιών του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας σε κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες τους, πιθανότατα στο σχολείο του Σίμου Ιωαννίδη.
Η πρόεδρος του σώματος αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας Ιωάννη Τζώτζη, αλλά και στην πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των παιδιών (επειδή, όπως είπε, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό), οι οποίοι απλά ήθελαν να εκθέσουν τις απόψεις τους, αλλά και να απαντήσουν στο δήμαρχο, ο οποίος νωρίτερα - σε ένα μονόλογο τουλάχιστον 10 λεπτών - τους κατηγόρησε ουσιαστικά ότι τον «κορόιδευαν» ζητώντας μια το ένα κτίριο και μια το άλλο. Μετά από αυτό, τόσο ο κ. Τζώτζης, όσο και οι γονείς αποχώρησαν…
Χαρακτηριστική και η φράση της προέδρου απέναντι τους, όταν επέμεναν να πάρουν το λόγο: «Καταχράσθε την υπομονή μου. Θα αναγκαστώ να διακόψω τη συνεδρίαση»!

4 σχόλια:

  1. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΧΟΠΕΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΙΖ.............ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ.........ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ................ ΑΡΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταχρασθε και εσεις την υπομονή των Φλωρινιωτών. Καλό είναι να διακόψετε την θητεία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να ξέρω, εσείς οι δημοτικοί σύμβουλοι του Βοσκόπουλου, δεν ντρέπεστε;;; Σας έχει η άλλη κλαρίνο, ξεφτυλίζει πρόσωπα και καταστάσεις και εξακολουθείτε να τον
    Η αντιπολίτευση; Αόρατη και ανύπαρκτη για μια ακόμα φορά.

    Ολγίτσα τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ξέρεις εσύ.... Για τον δήμαρχο ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.