Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ορόσημο για τους αγρότες η κινητοποίηση της Πέμπτης (video)

Ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών και το καλύτερο συντονισμό τους έγινε χθες, στο μπλόκο του τελωνείου της Νίκης, από τον συντονιστή των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Μόσχο.
Όπως τονίστηκε, ορόσημο αποτελεί η μεγάλη κινητοποίηση της Πέμπτης, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.


6 σχόλια:

  1. Όλοι οι υπόλοιποι να πηγαίνουμε το καλοκαίρι να κλείνουμε τα χωράφια τους όταν θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε. Εάν θέλετε διάλογο το κλείσιμο των δρόμων τέλος. Αλέξη γερά γιατί στη χώρα αυτοί όλοι έχουνε τα ίδια δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:11 ραντισμένος είσαι;; Όλοι οι Έλληνες είναι στον δρόμο . Ο Τσίπρας προτάθηκε για βραβείο NΌΜΠΕΛ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @2:11 Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά δε βαριέσαι. Μια συμβουλή μόνο! Τα ναρκωτικά δε κάνουν καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλός ο αγώνας ρε παιδιά και δεν διαφωνώ και συμμετέχω, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι, που ήταν όλοι αυτοί οι μεγάλοι αγωνιστές των αγροτών όταν έγινε συλλαλητήριο που αφορούσε την λειτουργία του νοσοκομείου; εκεί δεν τους αφορούσε; το νοσοκομείο δεν ανήκει σε όλους τους πολίτες; γιατί δεν στήριξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το νοσοκομείο πάντως στήριξε και στηρίζει πάντα τους αγρότες της περιοχής με η χωρίς κινητοποιήσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους .Τα παιδιά που εργάζοντε στο νοσοκομείο είναι στην Πλειοψηφία τους παιδιά αγροτών και συμπολιτών μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και μάλιστα δίνουν όποτε χρειαστεί τον καλύτερο τους εαυτό.

      Διαγραφή
  5. ...πέρασα από το μπλόκο στην Νίκη και παρατήρησα τα άδεια κτήρια και το αναψυκτήριο του παλιού τελωνείου που ρημάζουν στην κυριολεξία. Η πρώτη σκέψη που έκανα είναι ότι θα μπορούσαν να μετατραπούν σε εκθετήρια πώλησης ΜΟΝΟ τοπικών αγροτικών προϊόντων στους διερχόμενους τουρίστες .Φασόλια, πατάτες, πιπεριές,φρούτα,΄γάλα και άλλα προιόντα οι αγρότες θα μπορούν άνετα χωρίς μεσάζοντες να τα πουλάν και να μην περιμένουν τους χονδρέμπορους ή άλλους στο χωριό ή στο παζάρι της Τετάρτης να τα πουλήσουν και να έχουν ζεστό χρήμα κάθε μέρα. Το ερώτημα είναι γιατί μένουν αναξιοποίητα τα κτήρια του παλιού Τελωνείου ; Το άλλο ερώτημα είναι πότε θα ανοίξει η "κάθετος" από την Νίκη έως το Αρμένοχωρι και έίναι κλειστή η οδός μέχρι σήμερα; Οι καθύλην αρμόδιοι τι κάνουν;Μόνο ¨συμπαραστέκοντε στα λόγια ;;;; Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.