Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Θέλουμε φθηνότερο πετρέλαιο»

Με το θερμόμετρο να είναι γύρω στους -10 βαθμούς Κελσίου, δεκάδες ήταν οι πολίτες της Φλώρινας που συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας για να διαμαρτυρηθούν για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Ένα ακόμα από τα βασικά αιτήματα των πολιτών είναι η άμεση υλοποίηση της τηλεθέρμανσης, ενώ μέσα στο διεκδικητικό πλαίσιο περιλαμβάνονται η μείωση της φορολογίας καυσίμων και η υψηλότερη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης των σπιτιών.
Οι συγκεντρωμένοι επέδωσαν ψήφισμα με όλα τα αιτήματα στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη, ζητώντας την προώθηση τους και την ενεργοποίηση όλων των φορέων.

Το ψήφισμα
Οι πολίτες Φλώρινας μέσα από πληθώρα συλλόγων, οργανώσεων και φορέων συμμετέχουν ενεργά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ενεργειακό μέλλον του τόπου μας.
Διαμαρτυρόμαστε για την άνιση και άδικη μεταχείριση των πολιτών της Φλώρινας ως προς την ενεργειακή πολιτική του Κράτους.
Διαμαρτυρόμαστε για την υψηλή τιμή του πετρελαίου Θέρμανσης .
Διαμαρτυρόμαστε για την μη υλοποίηση της Τηλεθέρμανσης του Δήμου Φλώρινας από κονδύλια του ΕΣΠΑ σαν μοναδική διέξοδος σωτηρίας...
Καλούμε την δημόσια διοίκηση, την κεντρική κυβέρνηση να σκύψουν επιτέλους πάνω στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ακριτική Φλώρινα και να αναζητήσουν λύσεις.
Απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα θέρμανσης της περιφέρειας Φλώρινας.
Απαιτούμε άμεση ένταξη στο ΕΣΠΑ και ολοκλήρωση του έργου Τηλεθέρμανσης.

6 σχόλια:

  1. mprabo..sta paidia...!!! t epal gia thn prospa8ia ts!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
    Τρεις και ο κούκος πάλι.................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έβγαινε απόφαση αυτοί οι τρεις και ο κούκος να πάρουν φθηνότερο πετρέλαιο να δεις πως θα ξεσηκωθούν την άλλη φορά!

      Διαγραφή
  3. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ !...επρεπε και αλλα σχολεια να συμετασχουν.....λυπαμε που δεν το ηξερα θα ειχα ερθει και εγω....ειναι καιρος να βγουμε ολοι στους δρομους ....επιτελους ξυπνηστε,,,,,,,,,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H kastori;a e;ixe 2.000 kosmo stin sigkentrwsi. Eme;iw ta al;ania ...sta ar@@@a mas. Ant;i na apokle;isoyme dyo telwneia kai thn gefyra toy kafka na min patisei kanena koproskilo edw, xinomaste san ta gaidoyria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλετε ρε εσείς και σχολιάζετε; Αυτοί που δεν βγήκαν στη συγκέντρωση είναι όλοι ζάμπλουτοι και δεν έχουν ανάγκη από τα ψωροχιλιάρικα που δίνουμε στο πετρέλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.