Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Να κάνουμε τη Φλώρινα τη δική μας Φλωρεντία των Βαλκανίων» (video)

«Η Φλώρινα έχει ικανούς και άξιους ανθρώπους και όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή και ζηλευτή ταυτότητα.
Να γίνει η δική μας πόλη των γραμμάτων και της έρευνας, των αγγλόφωνων μεταπτυχιακών τμημάτων με σύγχρονες Πανεπιστημιακές υποδομές, η δική μας Φλωρεντία των Βαλκανίων ως πρωτεύουσα των εικαστικών τεχνών, η δική μας Τοσκάνη που θα συνθέτει και θα συνδυάζει την απαράμιλλη γεύση των κρασιών της περιοχής, με τη μαγεία των ορεινών τοπίων, όπως είναι το Νυμφαίο και τόσα άλλα, τα επισκέψιμα οινοποιία του Αμυνταίου και φυσικά το μεγάλο Βαλκανικό μας πάρκο στις Πρέσπες με τον εκπληκτικό του βιότοπο.
Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε, με μια βασική προϋπόθεση. Με τον κόσμο της περιοχής μπροστά, να συμμετέχει και να πρωτοστατεί σ΄ ένα σχέδιο που θα φέρει και πάλι την ΕΛΠΙΔΑ στην Φλώρινα, όπως θα τη φέρει και σ΄ όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Είμαστε βέβαιοι πως αυτό θα συμβεί γιατί οι πολίτες θέλουν πλέον να πάμε μπροστά».
Αυτά τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου μιλώντας χθες το απόγευμα στη Φλώρινα, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της στην Π.Ε. Φλώρινας.


22 σχόλια:

  1. καλη μέρα Καλυβιάνε..εγώ λέω να την κάνουμε
    ΒΕΝΕΤΙΑ της Ελλάδος..έχουμε τον Σακολέβα έχουμε βυθιστεί σαν πόλη σε όλα τα επίπεδα ..να βάλουμε και γόνδολες με γονδολιέρηδες σε λίμνες φράγματα και ποτάμια ..να ερχοντε τα ρωτεμένα ζευγαράκια να κάμνουν το μήνα του Μέλιτος στις Πρέσπες στα Αμύνταιο στο φράγμα τριανταφυλλιάς ή παπαδιάς και δυσικά στο Σακολέβα..ήρθαν και τα υδροπλάνα στ Αμύνταιο ..τέλειος συνδιασμός ΒΕΝΕΤΙΑ και Ντόλτσε Βήτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα φέρετε και θάλασσα;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααα...θα μας τρελάνετε εσείς... είδαμε και πάθαμε να γίνουμε Δανία του Νότου, άντε τώρα πάλι να ξαναλλάζουμε! Αποφασίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα. Οι αποτυχημενοι μας εξαθλιωσαν και ζητανε και ψηφο. Τι Βοσκο, Τι Σταθη, Τι Ζεμπιλιαδου θα επρεπε να κρυβονται απο τα γιαουρτια και τις ντοματες μας. Αλλα...ειμαστε Φλωρινιωτες και καλα να παθουμε.

      Διαγραφή
  5. κ. Ζεμπιλιαδου, ειστε πολυ αξιολογο ατομο θελω να ψηφισω αλλα ολοι οι συμβουλοι σας ειναι γραμματια που δεν εχουν πληρωσει ,που μονο τη βολεψη τους ειχαν σκοπο, που ισως επιστρατευτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ βρε Γεωργία (Ζεμπιλιάδου), δεν τους ξέρεις τους Φλωρινιλώτες!
    Όσο περισσότερο οραματίζεσαι πράγματα και βάζεις στόχους, τόσο περισσότερο βγάζουν .....μιζέρια!
    Αν θέλεις να σε ψηφίζουν οι Φλωρινιώτες, θα πρέπει να μη κάνεις τίποτα και να είσαι το απόλυτο μηδέν!!!!!
    Από ότι φαίνεται εσύ δεν πληρείς αυτές τις προδιαγραφές και δεν το βλέπω να σε ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδατε τι επαθε και ο ΓΑΠ που ελεγε πως θα κανει την ελλαδα ,δανια του νοτου, που πατε κατακαημενοι με τις ιδιες παρωχημενες ιδεες ? Και συνθηματα τυ τυπου τι Λωζανη ,τι Κοζανη; ασε που οποιος δει τις φατσες των υποψηφιων σαν μαραμενα καστανα, δεν πειθουν με τιποτε για τη φλωρινα-φλωρεντια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ... '' ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ....ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ''ΟΡΑΜΑΤΑ'' !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΡΟΥΒΛΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας φτίαξετε κανα δρόμο που είμαστε γεμάτοι λακούβες, ας μαζέψει κάποιος τα σκ@@@ από τους σκύλους. Να πέφτουν πρόστιμα σε όλους όσους αφήνουν τους σκύλους τους ελεύθερους, να κάνουν τις ακαθαρσίες τους χωρίς να τα μαζεύουν κλπ, βγάλτε άκρη με τα κτήρια στο ποτάμι αλλά και γενικά όλα τα σπίτια με το μακεδονικο ρυθμό ώστε ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ!!! Αφήνετε να φτιάχνουν πολυκατοικίες οόπου να ναι. Βοηθήστε τους φοιτητές των καλών τεχνών να να αποκτήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΕΓΗ την παιδόπολη. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ! τρέχουν τα παιδια αριστερα και δεξια. Άκου εκεί Φλωρεντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κύριος...είναι ωραίο να αγωνίζεται για τον τόπο σου...έκανε τίποτα για τον νομό όταν ήταν εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος?????? τι θέλει τώρα???? Καλέ, ο άλλος ο Γιάννης, ο πρώην, ο αποτυχημένος νομάρχης, που το χωριό του δεν τον θέλει, γιατί δεν κατεβαίνει αντιπεριφερειαρχης να δούμε μια άσπρη μέρα??? Αλλά εβρεθη ελλιποβαρης.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε 10:08 μ.μ., δεν σας παρεξηγώ… Αυτό το μοντέλο "ενασχολούμενου" έχετε στο μυαλό σας.. Αυτού, που τα όποια “κατορθώματα” του, τα “διαφεντεύει” για να αποκτήσει τη συμπάθεια και την ψήφο σας… Λυπάμαι, στα αλήθεια που δεν πληρώ τις προδιαγραφές σας… Αλλά όπως καταλαβαίνετε, εγώ εκτίθεμαι με ονοματεπώνυμο, για να με αποδοκιμάσετε ή να με επιδοκιμάσετε με την ψήφο σας, ενώ εσείς, κρύβεστε στην ανωνυμία σας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας… Γιάννης Αδαμίδης

      Διαγραφή
  13. Βρε αφήστε τις ευγένειες!!! Μαυρίστε τους αλήτες που κατέκλεψαν τον τόπο και έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουτε ο Πετρακης ο Τσουλης δεν ειχε τετοια οραματα.....ο φουκαρας μονο θαλασσα ηθελε να μας φερει.Ηταν ομως αγαθη και καθαρη ψυχη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία Ζεμπιλιάδου, όσοι σας έχουν γνωρίσει και όσοι είναι σε θέση να σας ακούσουν, αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας και να είστε βέβαιη ότι στηρίζουν την προσπάθεια σας!
    Βέβαια θα ακουστούν και θα γραφούν και πολλά αρνητικά, αφού οι κάφροι δυστυχώς αφθονούν (ελπίζω μόνο να μην είναι πλειοψηφία)!
    Ελπίζω να εκλεγείτε μπας και αλλάξει κάτι στον έρημο τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΚΑΦΡΟΣ. ΑΚΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΝ ΠΑΠΑΣ.

      Διαγραφή
  16. Θα παρακαλέσω θερμά στο όραμα της Φλωρεντίας να προσθέσετε και λίγο από Ρώμη.Την Fontana do trevi για να κάνουμε όλοι οι Φλωρινιώτες μια και μοναδική ευχή;Όλοι εσείς που "παλεύεται"για το καλό του τόπου να εξαφανιστητε από την πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.