Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Και θεσμική εκτροπή κύριε Περιφερειάρχη;»

Συγχαρητήρια κ. Καρυπίδη. Συνεχίστε στον κατήφορο που έχετε πάρει.
Αφού οι απειλές σας και η κάθε είδους ανάρμοστη συμπεριφορά δεν κατάφεραν να μας φιμώσουν πέσατε και παρακάτω.
Προχωρήσατε σε Θεσμική εκτροπή μιας δημοκρατικής διαδικασίας προσβάλλοντας την Θεσμική Μνήμη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Και όλα αυτά γιατί;;;
Για να βάλετε «κουτοπόνηρα» τους Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης να μιλήσουν στο τέλος, όταν θα είχαν λογικά αποχωρήσει, λόγω κόπωσης, οι περισσότεροι Φορείς και Πολίτες από την διαδικασία.
Λογικό και αναμενόμενο αν λάβει κανείς υπόψη του πως ο περιβόητος Απολογισμός σας ως Περιφερειακή Αρχή δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο ένας …ταξιδιωτικός οδηγός με αναμνηστικές φωτογραφίες με Υπουργούς και υποσχέσεις που ίσως να έχουν την ίδια αξία με τις υποσχέσεις που είχαν δώσει …για τη μη περικοπή συντάξεων.
Υποσχέσεις οι οποίες δυστυχώς δεν παρήγαγαν τίποτε ουσιαστικό παρά μόνο φωτογραφικό υλικό για το προεκλογικό σας φυλλάδιο.
Σε ότι αφορά τον πραγματικό απολογισμό των πεπραγμένων σας , η απάντηση θα έρθει πολύ σύντομα…. Επί της οθόνης, των blogs, και των εφημερίδων αν δεν ….απαγορευθεί και αυτό, μετά τις υποδείξεις που τους κάνατε, στη σημερινή συνεδρίαση.
Γιατί κύριε Καρυπίδη καλή η εικονική πραγματικότητα αλλά υπάρχει και η υπαρκτή πραγματικότητα, που δυστυχώς είναι αμείλικτη για τον τόπο και τους πολίτες του.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

6 σχόλια:

  1. Ξυδάκι κυρία μου,ξυδάκι.
    Ο γιατρός καλά σας τα είπε!
    Απο εκεί και πέρα,επειδή πόνεσε μάλλον αυτά που σας είπε ξεσπάμε τον πόνο μας στον Περιφερειάρχη; Ντροπή!
    Οχι οτι έχετε άδικο για τις υποσχέσεις και για το φωτογραφικό υλικό. Απόλυτο δίκαιο έχετε.
    Αλλα,Τώρα; ΤΩΡΑ;
    Αυτά να τα λέγατε νωρίτερα,όχι αφού μας φώναξαν λίγο,κρατάμε μουτράκια και ξαφνικά μας φταίνε όλοι.εντάξει; πολύ ωραία.
    Γι'αυτό την επόμενη φορά,ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωργία ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ το σοβαρότερο πρόσωπο του περιφερειακού συμβουλίου με γνώσεις άποψη επιχειρήματα και παρουσία. Όσο για τον μέγα καρδιολόγο στην Φλώρινα γελούν ακόμη με την γκάφα του περιφερειάρχη. Ας ελπισουμε ότι μέχρι το τέλος της θητείας του θα τον καταλάβει και θα τον αντικαταστήσει όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κυρία γιατί είναι με το ΠΑΣΟΚ και είναι τιμή μας που είναι μαζί μας γιατί όλα τα λαμογια την κάνανε προς Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίμπησες βλέπω! Μακρυά λοιπόν από κόμματα διαπλοκής και προδοτών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ.
      Τα μόνα κόμματα που θέλουμε είναι αυτά που δεν φτιάχνουν κομματικούς στρατούς, δε μιζάρονται τα στελέχη τους, και πορεύονται σύμφωνα με το καλό της πατρίδας και των πολιτών της!

      Διαγραφή
  4. Οι ΠΑΣΟΚοι έχουν ακόμα μούτρα και μιλούν. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.