Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας σε παιδικό φεστιβάλ στη Νάουσα

Τα παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας συμμετείχαν την Κυριακή στο 2ο παιδικό φεστιβάλ «Παιδικά Χορογραφήματα» με θέμα «Και ο Θεός έπλασε τη μάνα» που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας. Φεστιβάλ αφιερωμένο στην γιορτή της μητέρας, όπως εορταζόταν την ημέρα της Υπαπαντής.
Συμμετείχαν επίσης, τα χορευτικά τμήμα των Λυκείων Ελληνίδων Κατερίνης και Σερρών καθώς και η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας παρουσιάζοντας χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι μικροί μας χορευτές άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και απέσπασαν το χειροκρότημα όλων.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές μας που πάντα μας κάνουν υπερήφανους αλλά και τους δασκάλους χορού Γιάννη Κωνσταντίνου και Ήρα Κολώνη για την υπομονή τους, τη δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους για τα παιδιά και το χορό.
Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας για την άριστη διοργάνωση και τη φιλοξενία αλλά και όλα τα μέλη του ΛΕΦ που ήταν εκεί και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της παράστασης.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στο Λ.Ε.Φ. που κανει παντα περηφανη τη Φλωρινα σε ολες του τις εκδηλωσεις. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που απεσπασαν το μεγαλυτερο χειροκροτημα αλλα και στους χοροδιδασκαλους για την αριστη δουλεια τους. Λ.Ε.Φ εισαι το καλυτερο χορευτικο της Φλωρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.