Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Πάφου (video)

Τη συνεργασία τους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος εγκαινίασαν χθες τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Πάφου, με την υπογραφή σχετικού συμφώνου.

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου από την Κύπρο επισκέφτηκε την πόλη μας και συναντήθηκε και με επιχειρηματίες, με βασικούς στόχους την προώθηση των συνεργασιών των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματιών των δύο περιοχών, τη συμμετοχή σε διακρατικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. και την αξιολόγηση της δυνατότητας διασυνοριακών οικονομικών συναλλαγών.

Σε συνέντευξη Τύπου οι πρόεδροι του δύο Επιμελητηρίων, Σάββας Σαπαλίδης και Ανδρέας Δημητριάδης ανέλυσαν το σκεπτικό της συνεργασίας, ενώ οι βουλευτές Φλώρινας Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης εξήραν την πρωτοβουλία.





Η ανταπόκριση επιχειρηματιών στο κάλεσμα του ΕΒΕ για συμμετοχή στη συνάντηση ήταν άμεση, καθώς έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους προς την Κύπρο, κίνηση που θα τους αποφέρει πολλαπλά οφέλη. Σε αυτά τα οφέλη αναφέρθηκαν, μεταξύ των άλλων, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Όλγα Μούσιου - Μυλωνά, που έδωσαν το παρόν στη συνάντηση.





Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου επισκέφτηκε το δήμαρχο Φλώρινας και τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.