Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Φλώρινας της Ν.Δ. για τις εσωκομματικές εκλογές

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη Κυριάκο για την επικράτησή του στις εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Με σύνθημα «όλοι μαζί από την αρχή» θα παλέψουμε για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία αλλά και για μια καλύτερη Ελλάδα.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα περίπου 2500 μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Φλώρινας που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου. Ακόμα, πρέπει να ευχαριστούμε τους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου.
Η αντιαναπτυξιακή πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε νέα ύφεση. Η επιβολή νέων φόρων, το νέο ασφαλιστικό , αφανίζουν τις τελευταίες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει . Η λανθασμένη πολιτική σε εξωτερικά θέματα δημιουργεί πολλά προβλήματα στη χώρα. Οι εύκολες υποσχέσεις και τα μεγάλα ψέματα , του κου Τσίπρα , που μοναδικό στόχο είχαν την υφαρπαγή της ψήφου του Ελληνικού λαού, και την κατάληψη της εξουσίας , οδηγούν τους πολίτες και την χώρα σε αδιέξοδο.
Το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα ξεκίνησε.
Η Νέα Δημοκρατία, με νέο Πρόεδρο τον κ. Μητσοτάκη Κυριάκο θα είναι έτοιμη, για μια ακόμη φορά, στη δύσκολη στιγμή για τη χώρα να αναλάβει να κυβερνήσει και να δημιουργήσει μια νέα Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Φλώρινας
Θεοδώρου Θωμάς

48 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΕΓΙΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι έγινε νούλη έφαγες πόρτα και σε πονάει ;;;;

      Διαγραφή
    2. Ήρθε η ώρα να φάει πάγκο. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ποιος είναι επιτέλους ο Νούλης???

      Διαγραφή
  2. πρόεδρε έτρεξες με τον Τζιτζικώστα όσο δεν πάει. μόνο από τον τάφο δεν βγάλατε κόσμο για να τον ψηφίσει. τώρα τι θα πεις στον Μητσοτάκη; ότι σε στήριξα από την αρχή, κάνεμε βουλευτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπαρκτη η ΝΟΔΕ. Στις εθνικές εκλογές ήταν άφαντη. Μονο για τον τεως ετρεχε. Τωρα ομως ξαφνικα ξυπνησε. Τι συμβαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ΝΟΔΕ , μαϊμού ΝΟΔΕ ΤΟΥ Σαμαρά είναι . Αμφιβάλλω αν γνωρίζονται μεταξύ τους. Με εκλογές μαϊμού ορίσθηκαν. Θεοδώρου εσύ δεν μπορείς να το παίξεις Μητσοτακικός. Πρόεδρος της νομαρχιακής της ΠΟΛ.ΑΝ ήσουν και μεγάλος υβριστής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Μην προκαλείς περισσότερο. Για άλλη μια φορά κάνεις κακό στην Ν.Δ. Παραιτήσου και φύγε.

      Διαγραφή
    2. τι συμβαίνει;θέλει και ερώτημα ; μυρίζοντε μαρμίτα και "αναστήθηκαν τα ποντίκια". Αυτό συμβαίνει..

      Διαγραφή
    3. Ποια ΝΟΔΕ;;; Ορφανά του Σαμαρά είναι και δεν εκπροσωπούν κανένα.

      Διαγραφή
  4. Και εσείς πουλάκια μου σκάσατε μύτη από το πουθενά στη μεγάλη νίκη του Κυριάκου;Κανένας σας δημόσια δεν τον υποστήριξε. Κανένας δεν έβαλε το ονοματάκι του σε μια αναφορά υπέρ του Κυριάκου. Είδαμε γνωστούς της Ν.Δ υπέρ του Μειμάρ, του Τζιτζικώστα. Υπέρ του Κυριάκου ουδείς. Άσε που την πρώτη φορά τον είχατε και τέταρτο στις προτιμήσεις σας. Τώρα ξαφνικά λαλίστατοι όλοι σας.Αυτό με όση ευγένεια μπορώ να επιστρατεύσω θα το έλεγα τυχοδιωκτισμό και υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 ATOMA HTAN ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΣΚΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ....ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ...ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μόλις έμαθα ότι αυτά τα άτομα είναι με τον Μητσοτάκη ,την δεύτερη Κυριακή ψήφισα Μητσοτάκη. Την πρώτη δυστυχώς δεν το ήξερα........

      Διαγραφή
    2. 320 ξέχασες ότι και με τον ....Άδωνη που βγήκε σέλφι με τον Κυριάκο , ο μοναδικός στην φλώρινα που ήταν στο πλευρό του Αδωνι ήταν ο Μανόλο! βγήκαν και σέλφι στο μπάρ...

      Διαγραφή
  6. Θεοδώρου από πότε έγινες Μητσοτακικός;;; Μήπως από τότε που ήσουν πρόεδρος της νομαρχιακής ΠΟΛ.ΑΝ και φανατικός εχθρός της κυβέρνησης του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; Στην ίδια πόλη ζούμε και έχουμε γερή μνήμη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην ΝΟΔΕ πάντως σε τοπικό επίπεδο πολύ σαπίλα έχει ακόμα......Έχει φάτσες και άτομα που κάνουν κακό στο κόμμα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλ. δεν είχε τίποτα στο νομό μας. Γιατί τα πρόσωπα που αναφέρεις, πολιτικά δεν λένε τίποτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΡΕ 9:06 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ Ή ΓΛΥΦΤΕΣ. Ο ΜΙΣΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτά τα άτομα επηρέασαν το αποτέλεσμα των εκλογών;;; Μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υποφέρει από αυτούς και τους ομοίους τους.

      Διαγραφή
  10. Ρε ο Μίσκας δε μοίραζε τα διοριστήρια του Μητσοτάκη σε Πρέσπα Φλώρινα και Αμύνταιο για τις εφορευτικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εννοείς πολιτικά δε λένε τίποτα ρε9:06 οι άλλοι που είχαν αυτούς λέγαν πολιτικά σκίσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να ξέρετε και να μη ψάχνετε!!!!
    Σκληρός πυρήνας Κυριάκου στην περιοχή μας από την αρχή μέχρι το τέλος
    1 Μίσκας
    2 Γεωργοπούλου
    3 Μπάντης
    4 Ζάχου
    5 Παυλίδης
    6 Ιωαννίδης
    7 Μπάτσιος
    8 Παπαδόπουλος
    9 Μορφίδης
    Ενημέρωση από μέσα, η σειρά τυχαία.

    9υλος

    ύλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά παίζειν. Νομίζετε ότι σας παίρνει κάποιος στα σοβαρά;;; Παιδική χαρά είστε.

      Διαγραφή
  13. Ποιοι ειναι αυτοι μονο τον Μπατσιο που ηταν προεδρος στους δασκαλους ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:08 Μάλλον ζεις σε άλλον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εσύ σε άλλο πλανήτη. Αποτυχημένοι παταγωδώς και απλοί ψηφοφόροι είναι

      Διαγραφή
  15. Εγώ σαν Μακεδόνας ψήφισα Τζίτζι,αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Μίσκας έτρεχε για τον Μητσοτάκη, αφού είναι και παλιό Ντοράκι άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά δεν ξέρω αυτούς που τρέξανε για τον Κυριάκο γιατί είμαι σε άλλο χώρο. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια γιατί σε τοπικό επίπεδο είχαν τους πάντες κόντρα και τα καταφέρανε μια χαρά, Μπράβο τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε πάτε καλά εδώ μέσα! Μαλώνετε για το ποιος θα σας *μπιπ* και δε σας νοιάζει ότι σας *μπιμπ*. Δηλαδή το έχετε δεδομένο.
    Πόσο εύκολα ξεχνάτε, τα μνημόνια, τα σκάνδαλα, τα χρέη; Ντρέπομαι, απλά.

    http://www.parapolitika.gr/article/324463/kaine-ta-hrei-tis-neas-dimokratias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ, ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙ". ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ... ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ SELFIE ME ΑΔΩΝΗ, ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ,ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΜΕΙΜΑΡ...ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O MΠΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ....ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    2. σωστος παντα με τους νικητες ο κΕΛΛΙΩΤΗς ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΜΥΝΤΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  20. 1:53.ΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΝΕΤΕ 400.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου να δεις καημένε. Το ότι κάποιος κράζει τα χάλια σου, δε σημαίνει ότι στα λέει επειδή είναι Σύριζα και σε πολεμάει.
      400.000 άτομα ψήφισαν? Κατάντια!! Περιφανεύεσαι σα γύφτικο σκεπάρνι. Λεφτάς είσαι η σου τάξανε κάνα ξεροκόμματο? Ξυπνάτε ρε, αηδία κατάντησε το θέμα. (Και δεν είμαι ο 1:53)

      Διαγραφή
    2. Αυτά που γράφονται για τα "400 εκατομμύρια", ότι ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν τα 61,4 έτη, ότι το 37,2% ήταν πάνω από 70 ετών, ότι μόλις το 2,55% ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 32, ενώ το 9,02% ήταν άνω των 80 ετών, ισχύουν;
      Διογένης

      Διαγραφή
  21. Ακούμε για Μίσκα Γεοργοπούλου και άλλους ο Σταθίκας και ο Παπασωτηρίου τι έκαναν φίλοι μου γνωρίζει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μιλήσουμε λίγο στοιχηματικά παιδιά σε τοπικό επίπεδο πάντα!
    Α' γύρος εκλογών (Παπασωτηρίου- Σταθίκας- Θεοδώρου- Αντωνιάδης)VS( Μίσκας)0-2!!!
    Β' γύρος εκλογών (Βοσκόπούλος-Βόσδου)VS(Μίσκας)0-6
    Σύμπέρασμα όποιος πόνταρε Μίσκα τα κονόμησε όλοι οι άλλοι ΚΟΥΒΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΌΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ''ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ''ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Η πιο σοβαρή τοποθέτηση.

      Διαγραφή
    2. Ο Κυριάκος, που δεν έχει σχέση με το σύστημα, τους μηχανισμούς και τις τακτοποιήσεις; Για τον ίδιο Κυριάκο μιλάμε;
      Διογένης

      Διαγραφή
  24. Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γι' αυτο η πολιτικη ζωη του τοπου εχει αυτα τα χαλια .Με τέτοιους σχολιασμους μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι εχει γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η καλύτερη τοποθέτηση είναι αυτή του 4:53 και συμφωνώ μαζί του.Κανένας τους δεν βγήκε δημόσια να τοποθετηθεί υπέρ του Κυριάκου, όπως έκαναν αντίστοιχα Οι: Βοσκόπουλος υπέρ Μειμάρ και Αντωνιάδης υπέρ Τζιτζικώστα. Όλοι οι παραπάνω που αναφέρονται μάλλον φαίνεται πως δρούσαν, όπως οι πολιτικοί του Βυζαντίου:ως κλίκες, ως μηχανισμοί, λαϊκίστικα και παρακμιακά.Αυτούς νομίζω ότι ούτε που θα ήθελε ποτέ του να κοιτάξει ο Κυριάκος. Εξάλλου ήθελε να πάρει στα χέρια του την τύχη του κόμματός του για να καθαρίσει το κόμμα από αυτά τα φαινόμενα.Απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός και συμπληρώνω τα εξής:Ούτε όμως και οι Βοσκόπουλος και Αντωνιάδης κινήθηκαν με αγνά κριτήρια να στηρίξουν τις υποψηφιότητες που στήριξαν...''δοσοληψίες'' και αλισβερίσια αισχύστου είδους...!!

      Διαγραφή
  27. Μπραβο στον Σουλτανο που εβγαλε πρωτο τον Μειμαρακη , τον Μερεντα και τον Βλαχο που εβγαλε δευτερο τον Τζιτζη τον Μικροπουλο τριτο τον Αδωνη και τον Μισκα με την Γεωργοπουλου που βγαλαν τελευταιο τον Μητσοτακη . Μπραβο Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ..ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ???ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΛΑΙΩ ..ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ!!!ΠΥΡΗΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.