Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας, πληροφορούμενο την εκδημία του αγαπητού, πρώην Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας Ιωάννη Παντελίδη, εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την τεράστια αυτή απώλεια.
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ε.Ο.Χ. και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αφιέρωσε όλη του την ζωή στον αθλητισμό και την Χιονοδρομία. Στερούμενος πολλαπλώς τον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό του χρόνο συνέβαλε τα μέγιστα στον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Αποτέλεσε μεγάλο συνεργάτη της Φλώρινας, συνέβαλε προσωπικά τόσο στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εναέριου αναβατήρα Πισοδερίου και της νέας πίστας Νικόλαος Κασομούλης, στην διενέργεια αγώνων ευρωπαϊκού επιπέδου στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο κ.α. υποστήριξε κάθε στιγμή, ακόμα και σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο, την μεγάλη προσπάθεια του αθλητή του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Δημητριάδη Βασίλειου ιδιαίτερα κατά την φιλοξενία του στην Αράχωβα.
Το Δ.Σ. το Σ.Ο.Χ. Φλώρινας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να μεταφέρει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του εκλιπόντος, να δωρίσει το αντίστοιχο –αντί στεφάνου- ποσό στον Σύλλογο της Αράχωβας και να διανείμει το παρόν Δελτίο τύπου στον τοπικό τύπο, στον Ε.Ο.Σ. Αράχωβας στην Ε.Ο.Ε. και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (πρώην Ε.Ο.Χ.).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.