Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτη σύσκεψη για το ασφαλιστικό της ΔΕΗ την Κυριακή

Σε έκτακτη σύσκεψη την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12 μ. στην αίθουσα συσκέψεων του 2ου ορόφου της Π.Ε. Κοζάνης καλεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τους βουλευτές και τα σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Φλώρινας με θέμα τις “τρέχουσες εξελίξεις στο ασφαλιστικό της ΔΕΗ”.

2 σχόλια:

  1. Το ασφαλιστικό αφορά τους πάντες κ οχι μονο τους ασφαλισμένους της ΔΕΗ. Λαϊκισμός σε βαθμό πρόκλησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι να ενημερωθείς πρώτα για την ιδιαιτερότητα του ασφαλιστικού της ΔΕΗ όπως εφαρμόστηκε από την ίδρυσή της το 1950, γιατί εκεί έγκειται ο μεγάλος λαϊκισμός των κυβερνήσεων της Πασοκονεοδημοκρατίας και κρίνοντας από την Συριζαία Διοίκηση μάλλον και αυτοί στα ίδια πλαίσια κινούνται. Το ότι μετά το 1974 και ιδίως μετά το 1981 η ΔΕΗ έγινε με ευθύνη των κυβερνήσεων μπάχαλο αργομισθίας, αδιαφάνειας, κομματικού νεποτισμού, συμφερόντων, αναξιοκρατίας δεν αναιρεί το σκεπτικό του 1950 που ήταν ορθότατο και εννοώ την αυτασφάλιση. Το ίδιο σύστημα έχουν ανέκαθεν και οι δύο ιστορικότερες Τράπεζες, αλλά για αυτές δεν ανοίγει ρουθούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.