Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Διέπρεψαν σε Αθήνα, Κρακοβία και Βερολίνο οι ξιφομάχοι του Ο.ΞΙ.Φ.

Διέπρεψαν με την εμφάνιση τους οι ξιφομάχοι μας όπου και αν αγωνίστηκαν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Και αυτό συνέβη σε 3 χώρες σε 3 πόλεις σε 3 μεγάλα τουρνουά ανάμεσα σε 100άδες άλλους αθλητές.
Ξεκινώντας από την Αθήνα και το Κύπελλο Χειμώνα, την 1η βαθμολογούμενη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως ξεχώρισε με την εμφάνισή της. Στα κορίτσια η Μαρία Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Ιορδάνης Ηλιάδης «έφθασε» στον τελικό απέναντι στο Νίκο Κοντοχριστόπουλο «καρφώνοντας» το ασημένιο μετάλλιο.
Πολύ καλή η αγωνιστική παρουσία όλων των παιδιών: Νέλη Γεροσίδερη 8η, Αλεξάνδρα Καφάση 11η, Μόνικα Δημητριάδου 15η, Δημήτρης Δούδος, Δημήτρης Ηλιάδης, Χρήστος Παπαγιάννης, Άγγελος Μπαντίκης και Ρωμανός Ρεπάτσης. Δυστυχώς η πολύ αργοπορημένη ολοκλήρωση των αγώνων ανάγκασε την αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. σε σχεδόν ολονύχτιο ταξίδι επιστροφής.
Στην Κρακοβία οι Φίλιππος και Αλέξανδρος Γκώγκος έλαβαν μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο οποίο συμμετείχαν 203 αθλητές από 30 χώρες. Ο Φίλιππος έκανε την υπέρβαση και κατόρθωσε να μπεί στους 32 κατακτώντας την 29η θέση ενώ ο Αλέξανδρος, άτυχος, έχασε για την 64άδα (104ος).
Στο Βερολίνο, τέλος, και στο φημισμένο 59ο Κύπελλο «Λευκή Άρκτος» ο Νικόλας Τσώκας ανάμεσα σε 244 αθλητές κατέκτησε την 119η θέση.
«Φουντώνει» η αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σ/Κ με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Μικρών (-13).

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.