Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Εικόνες καταστροφής από τον δυνατό άνεμο

Ενδεικτικές της κατάστασης που δημιούργησε ο δυνατός άνεμος στη Φλώρινα είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Γιάννης Σεχίδης.



15 σχόλια:

  1. Τα σχολεία πρέπει να κλείσουν δεν γίνεται να βάζουμε σε κίνδυνο της ζωές τον παιδιών στο 3ο λύκειο και το επαλ έχουν σπάσει κεραμυδια λαμαρινες παράθυρα και πόρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ όταν πήγαινα σχολείο και όχι πολλά χρόνια πριν οι οδηγίες σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν να μη βγαίνει κανείς στην αυλή και να μην πλησιάζουμε παράθυρα. Πιστεύω αυτό ήταν αρκετό.

      Διαγραφή
    2. Άκυρο, τελικά είδα τις εικόνες από το ΕΠΑΛ. ήταν μεγάλη η ζημιά

      Διαγραφή
  2. Αφού δε σκοτώθηκε κανείς, πάλι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΕΠΑΛ και 3ο γενικο εγιναν μεγαλες ζημιες θα ταν καλα η να παρουν μετρα ασφαλειας η και να κλεισουν αν συνεχιστουν οι ζημιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμάς σήμερα μας διωξανε από το ΕΠΑΛ νωρίτερα για αυτόν τον λόγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλύτερο θα ήταν να είναι κλειστά δεν πεζού μαι με της ζωές κανενός παιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονο δεν εκλεισαν τα σχολεια αλλα τα παιδια στα διαλειμματα εβγαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρις να τους το απαγορεψει κανενας και τα κεραμυδια επεφταν απο την σκεπη.....

      Διαγραφή
  6. κεραμιδια εχουν πεσει απο πολλες πολυκατοικιες,στα πεζοδρομια.πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι να μη μας ερθει τιποτα στο κεφαλι...στη πολυκατοικια μου ξηλωθικαν πολλα κεραμιδια ευτυχως δε βρισκετε σε δρομο που περναει κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μητσοτάκη ψηφίσατε, Μητσοτάκη θα πάρετε! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε διπλανή πολυκατοικία μία καμινάδα από τζάκι η σόμπα έμεινε η μισή κομμάτια αυτής και κερμαύδια πέσαν σε αυλές και στον δρόμο .Αν ξανασυμβεί αυτό το σημερινό δεν θα μείνει τίποτα από την καμινάδα . Από κάτω ΄βαδίζαν παιδιά για τα Γυμνάσια στην λεωφόρο Καραμαλή και υπήρχαν πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα ..Οι ιδιοκτήτες να προβούν άμεσα στην επιδιόρθωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.