Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Εικόνες καταστροφής και στο ΕΠΑΛ Φλώρινας

Σοβαρές ζημιές στα κτίρια του ΕΠΑΛ Φλώρινας προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι και έτσι σήμερα δε θα γίνουν τα εσπερινά μαθήματα, για λόγους ασφαλείας.Οι φωτογραφίες είναι του Αντώνη Μαύρου.

17 σχόλια:

 1. Να μην ανοίξει το σχολειο μέχρι να γίνει αποκατάσταση των ζημιών διότι υπάρχει κίνδυνος μην παιζετε με την ασφάλεια των παιδιών ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάντε μια Ανακοίνωση και για αύριο να μν πάνε τα παιδιά άδικα και να ταλαιπωρούνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μη παίζεται με τις ζωές τον παιδιων δεν βλάπτει να μην πάνε μια μέρα σχολείο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να πεις ρε φίλε θα περιμένουμε πρώτα να μας πέσει κάνα κεραμίδι στο δόξα πάτρι ....σκέφτητε το καλά είσται υπεύθυνοι για την υγεία μας . Σήμερα δεν μπορούσαμε να βγουμε από το σχολειο! !

   Διαγραφή
 4. Είμαι μαθητής του ΕΠΑΛ η ζημιές είναι πολλές και επικίνδυνες και η ζωές μπαίνουν σε κίνδυνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Βγάλτε μια ανακοίνωση να μην πάνε τα παιδιά από το Επάλ και το 3ο αύριο σχολείο.Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές.Δεν πειράζει αν δεν πάνε μία μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μου φαίνεται ότι αύριο θα υπάρξουν προβλήματα αν δεν κλείσουν τα 2 σχολεία έστω μόνο για αύριο ..Μέχρι αύριο το πρωί να έχετε πάρει την σωστή απόφαση πριν ξεκινήσουν τα παιδεια στο σχολείο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλύτερα να βγάλετε την ανακοίνωση μέχρι τις 7μιση το πρωί γιατί υπάρχουν παιδιά που ξυπνάνε πολύ νωρίς για να βγουν στις στάσεις και να πάνε σχολείο.Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Απαράδεκτο να μην έχει βγει μια ανακοίνωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κύριε βοσκοπουλε βάλτε τον εαυτό σας στην θέση μας πρέπει να καταλάβετε το κίνδυνο που υπάρχει στα δύο σχολεία (ΕΠΑΛ,ΓΕΛ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Aπαράδεκτος ο Δήμαρχος είναι!Δεν βλέπει τι γίνεται;;!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Είσται απαραδεκτοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Χαζομαρες για να λουφαρουν τα παλιοπαιδα.Ο καιρος ειναι πλεον καλος,αρα δεν τιθεται θεμα ασφαλειας των παιδιων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΣΕ μας ρε δικηγόρο σε βαλαμε

   Διαγραφή
  2. Οκ τότε να πάτε εσεις στο σχολείο! Και δεν είναι μόνο αυτές οι ζημιές! Υπάρχουν κι αλλες πολύ περισσότερες ! Αν θέλετε να πάτε εσείς και να σας πέσουν τα κεραμίδια στο κεφάλι! Σε ένα παιδί χτες στο ΕΠΑΛ του έπεσαν 5 κεραμίδια στα πόδια.......

   Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.