Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Πρώτο πρωτάθλημα για τους άνδρες των Σαρισών - Έτοιμες να πανηγυρίσουν και οι γυναίκες

Η πανίσχυρη αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ μία αγωνιστική πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος πανηγυρίζει από τώρα την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις νίκησε εκτός έδρας το Σάββατο 9/1/2016 τα Ιωάννινα με σκορ 4-1 και την επόμενη ημέρα εντός έδρας την Κοζάνη επίσης 4-1. Έτσι η τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Καστοριά στις 23/1/2016 αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα επειδή οι ΣΑΡΙΣΕΣ ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έδεσσα υπερτερούν σε νίκες.
Στους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου οι ΣΑΡΙΣΕΣ παρατάχτηκαν πλήρεις με την παρουσία του Σουμπάση Γιάννη να δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα. Με ηγέτη τον Λίβιου και τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας Αραβιάδη Ορέστη και Λυγούρα Σωτήρη καθώς και τον έμπειρο Σουμπάση Γιάννη οι ΣΑΡΙΣΕΣ δεν αντιμετώπισαν σοβαρή αντίσταση από τις αντίπαλες ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα 4-1 υπέρ των ΣΑΡΙΣΩΝ κρίνεται ως φυσιολογικό.
Η ομάδα της Φλώρινας που από την αρχή είχε ως στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία (Β΄ Βορείου Ελλάδας) όχι μόνο δεν πέτυχε αυτόν, αλλά ξεπερνώντας τις προσδοκίες έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι από τώρα μπορεί να ετοιμάζεται για τα προμπαράζ για την Α2 που θα γίνουν τον άλλο μήνα στη Θεσσαλονίκη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά της Φλώρινας για το Πρωτάθλημα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΡΙΣΕΣ-ΜΠΡΑΒΟ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Παντοδύναμη η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ γράφει ιστορία σημειώνοντας την μία νίκη μετά την άλλη. Το Σαββατοκύριακο 9-10/1/2016 κέρδισε και τα τρία παιχνίδια που έδωσε και φιγουράρει μόνη αήττητη στην πρώτη θέση απέχοντας δύο βαθμούς από τη δεύτερη. Απομένουν τρεις αγώνες που θα γίνουν τον Μάρτιο για να ολοκληρωθεί ένας ακόμα θρίαμβος για τις ΣΑΡΙΣΕΣ.
Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου η ομάδα της Φλώρινας επικράτησε της ομάδας του «Φοίνικα» Πατρών 4-0, του Π.Κ.Τ.Δ. Ταύρου 4-1 και του Γ.Α.Ο. Πειραιά 4-1 έχοντας στη σύνθεση τα φοβερά κορίτσια Φίλη, Εξάρχου και Οικονόμου. Στους αγώνες αυτούς παρευρέθη ο Ταμίας της ομάδας Καλογήρου Γιώργος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να καμαρώσει την πιο δυνατή ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ που είχε ποτέ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Α1!!!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥΕλσάμι Ι. (2), Δόντσιος Μ. (1), Ιωάννου Θ. (1), Ιωάννου/Παράσχου Ζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.