Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Στις 2 το μεσημέρι το κλείσιμο των δρόμων σε όλα τα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Μακεδονία

Ενιαία στάση αποφάσισαν να κρατήσουν από σήμερα Κυριακή οι αγρότες των μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, στη συνάντηση των εκπροσώπων τους, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μπλόκο του κόμβου του Άργους Ορεστικού, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας-Κρυσταλοπηγής.
Η αρχή γίνεται με το ταυτόχρονο κλείσιμο των δρόμων για μία ώρα στις 2 το μεσημέρι. Συνολικά τα αγροτικά μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία είναι πλέον επτά, καθώς προστέθηκαν αυτό στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλοπηγής Φλώρινας και της Δεσκάτης Γρεβενών. Ήδη χθες στήθηκε και το μπλόκο στο Αντίγονο Φλώρινας, στην παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας-Εδέσσης-Θεσσαλονίκης, ενώ είχαμε και δεύτερο μπλόκο στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στην Αγία Κυριακή Βοϊου.
Ταυτόχρονα ενισχύονται τα τρία βασικά μπλόκα των αγροτών επί της Εγνατίας Οδού, αυτό στα διόδια του Πολυμύλου, και του ανατολικού κόμβου των Γρεβενών, όπως επίσης και στον κάθετο άξονα της, στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ - Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

9 σχόλια:

  1. πληρωνουμε 300 ευρω τελη κ αλλα 50 το μηνα για διοδια, για να μας κλεινουν το δρομο οι αγροτες με τα τρακτερ μεγαλυτερης αξιας κ απο porce!! να πατε να κλειστετε την βουλη κ τα σπιτια αυτον που ψηφησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο φίλε! Ούτε πως γράφετε η Porsche δε ξες. Η πλειοψηφία του κόσμου κοιμάται. Μόνο τελευταία οι αγρότες κάτι κάνουν. Αν δεν τους στηρίξουμε συνεχίζουμε να είμαστε στο μηδέν. Δεν είμαι αγρότης ούτε νοιάζομαι τόσο. Αλλά ξέρω ότι σήμερα είναι αυτοί, αύριο είμαι εγώ, μεθαύριο εσύ, ώσπου να μην μείνει κανείς μας.

      Διαγραφή
  2. Να δω αγροτες καλοκαιρι στα μπλοκα να τους παραδεχτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Τώρα περνά η κυβέρνηση τα μέτρα , τωρα γίνονται οι κινητοποιήσεις. Κατανοητό;

      2. Αν γίνουν μπλόκα το καλοκαίρι, εμείς θα πεινάσουμε. Κατανοητό;

      Μαγαζί έχω. Αγρότες καλή δύναμη. Είμαστε μαζι σας

      Διαγραφή
  3. Ξερεις τι θα πει αγροτιά? Ολο εξυπναδες πουλάτε πηγαίνετε να κάνετε αυτη την δουλειά να δειτε τι κωλο εχει και μετα να μιλάτε που σχολιαζεις και την αξία τον τρακτεριον με πολυ δουλεια τα παιρνουν και πολυ κοπο δεν κάθονται στα καφενια ολοι μερα οπως οι δημόσιοι υπάλληλοι οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xoris tous agrotes den uparxi kamia epiviosi sinxero tous agrotes gia tin tolmi tous kalli sinexia patriotes kai ego eimai agrotis alla sindaxiouxos tou eksoterikou

      Διαγραφή
  4. Μπλόκα οι αγρότες 10 σχόλια το πολύ κλείσιμο σχολείων 150 σχόλια η νέα γενιά με χαρτζιλίκι μέχρι τα 40 αφού δουλειά δεν πρόκειται να έχουν...αγρότες γονείς δεν έχουν να συμπαρασταθούν ή ολα είναι παιδιά υπαλλήλων;;;αύριο που δεν έχουν σχολείο ας βοηθήσουν όπως τα παιδιά των υπολοίπων νομών γονείς φιλους και συγγενείς γιατί και το δικό τους μέλλον κινδυνεύει...Δεν είναι όλη η ζωή σχολείο ούτε το πρόβλημα αν θα μείνει κλειστό...Ας κατεβούν και αυτά...2 ώρες απο το playstation ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα κλείσετε όλα! Είμαστε μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα που δίνεται. Μην τους αφήσετε να σας καταστρέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι μπορείτε να στηρίξετε τους αγρότες κάντε το. Οι υπόλοιποι τουλάχιστον μην τους σαμποτάρετε! Να θυμάστε, χθες ήταν κάποιοι άλλοι, σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα είστε εσείς στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.