Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Αναδρομή στο 2015 από την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Το 2015 ήταν μια σημαντική χρονιά για την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Αθλητές του συλλόγου είχαν επιτυχίες σε σημαντικούς αγώνες και η ομάδα διοργάνωσε τουρνουά στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία.
Πιο συγκεκριμένα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ στην κατηγορία κορίτσια 12 κατετάγη μια φορά στη δεύτερη θέση και δυο φορές στην τρίτη στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ε3 Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Επίσης συμμετείχε και σε δύο Εθνικά Πρωταθλήματα Ε2 μπαίνοντας αντίστοιχα στη δεκαεξάδα και στην τριανταδιάδα των καλύτερων του κυρίως ταμπλό. Στο τέλος της χρονιάς έφερε στο σύλλογο το δεύτερο κύπελλο συμμετέχοντας στα master της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που έγιναν στη Νάουσα και μια θέση στην τριαντάδα της Πανελλήνιας Βαθμολογίας με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς.
Στην ίδια κατηγορία η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΩΣΗΦ μπήκε στην οχτάδα και στην δεκαεξάδα του κυρίως ταμπλό σε δυο Ε3 πρωταθλήματα Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Στους άνδρες ο ΦΩΚΙΩΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ έλαβε μέρος σε δυο πρωταθλήματα της διεθνούς ομοσπονδίας τένις της σειράς seniors και μπήκε στην οχτάδα και στην τετράδα σε Αριδαία και Πρίλεπ αντίστοιχα στην κατηγορία 45+.
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας η ομάδα της Λέσχης με τους αθλητές ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ και ΦΩΚΙΩΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κατετάγη στην τέταρτη θέση στην Κεντροδυτική Μακεδονία.
Στην πόλη της Φλώρινας έγιναν με επιτυχία από την ομάδα της Λέσχης ένα προπαιδικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας όπου συμμετείχαν πάνω από 65 μικροί αθλητές, ένα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας και οι αγώνες που γίνονται κάθε καλοκαίρι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Φλώρινας για τη συνδρομή του σε αυτούς τους αγώνες όπως επίσης και για τη στήριξη που του παρέχει και να τονίσει ότι η βελτίωση των εγκαταστάσεων στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου θα φέρει και άλλες πιο σημαντικές διοργανώσεις στην πόλη μας.
Στην ομάδα που είναι μέλος της Ε.Φ.Ο.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) και της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μαθαίνουν τένις φέτος πάνω από 60 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών.
Προπονητές και υπεύθυνοι της ομάδας είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗΣ και ΦΑΝΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ. Και οι δυο έχουν ειδικότητα στην αντισφαίριση από το Τ.ΕΦ.Α.Α του Α.Π.Θ. , έχουν συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια τόσο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης όσο και του συλλόγου προπονητών αντισφαίρισης Ελλάδας και έχουν μεγάλη προπονητική εμπειρία στο χώρο δουλεύοντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.