Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση του βουλευτή Φλώρινας Κ. Σέλτσα στη Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Περιφερειών με θέμα των στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας (video)

Ο κ. Σέλτσας ως μέλος της ειδικής επιτροπής περιφερειών συμμετείχε στην συνεδρίαση, κατά την οποία παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2010. Η παρουσίαση έγινε από τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και στελέχη της Περιφέρειας.
Κατά την παρέμβαση του ο κ. Σέλτσας αναφέρθηκε στο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο που διεκδικεί η περιφέρεια για τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας, αλλά και στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων της εξορυκτικής δραστηριότητας του ορυχείου της Αχλάδας. Πρότεινε επίσης την χρήση μέρους του τοπικού πόρου, ώστε να διευκολυνθεί η κάλυψη της ιδίας συμμετοχής των κατοίκων της Δ. Μακεδονίας σε επιδοτούμενα προγράμματα ενεργειακής απόδοσης, όπως του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», ώστε άμεσα να μειωθούν οι ενεργειακές τους ανάγκες.


1 σχόλιο:

  1. Αισθανομαι οτι γινεται κουβεντα για την κουβεντα,ποιος εχει τα κοτσια να αποφαισει και να εφαρμοσει αυτα που προβλεπονται οταν παραβιαζονται οι περιβαντολογικοι οροι λειτουργιας του συγκεκριμενου ορυχειου?
    Τα συμφεροντα φανερα και ειδικα σκοτεινα ειναι τοσο μεγαλα που ισως ειναι και ο λογος που τιποτα δεν γινεται.Αφηστε τις συζητησεις και τα ευχολογια και αποφσισετε το τι πρεπει να κανετε,γιαυτο εχετε εκλεγει.
    Σταθμηστε ολα τα δεδομενα και καταληξτε αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.