Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

To Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο 26/12 στον ετήσιο χορό μας.Είναι αυτοί όπου παρέα με την ορχήστρα του κ. Βασίλη Μπακαγιάννη και τον κ.Κώστα Μήτση αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές μιας βραδιάς γεμάτης κέφι και χορό.
Επίσης συγχαίρουμε τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων (παιδικά-ενηλίκων) και τους χοροδιδασκάλους τους κ. Κων/νου Ιωάννη και κα. Κολώνη Ήρας για την άρτια παρουσίαση τους καθώς και τους νεαρούς καλλιτέχνες Κων/νου Συμεών και Προβίδα Αθανάσιο για το ξεχωριστό χρώμα που δώσανε στην εκδήλωση.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Φλώρινας κ.Αντωνιάδη Ι.,τον Αντ/ρχη Φλώρινας κ.Μπίρο Στ.,τον εκπρόσωπο του Δήμου Πρεσπών κ.Τράσια Α.,τον Δκτη της 3ης ΜΣΕΠ κ.Κατσαντώνη Β.,τους εκπροσώπους των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους,τους χορηγούς των δώρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου Πρεβέζης & τον Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού Πρεβέζης που μας βοήθησαν με τις φορεσιές του τμήματος ενηλίκων,τα τοπικά ΜΜΕ και την δ/νση του κέντρου δεξιώσεων Ι & Ν. Χρυσοχοίδη για την άψογη συνεργασία.
Καλή αντάμωση & καλή χρονιά σε όλους!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος Ο Γεν. Γραμματέας
Παρδάλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.