Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Όλα τα ‘χε η Μαριωρή (και τον φερετζέ τον βρήκε)

Σύμφωνο συμβίωσης. Δεκέμβριος 2015. Είναι φανερό σε όλους ότι η κυβέρνηση-θαύμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα κατάφερε! Έσκισε τα μνημόνια, έδιωξε την Τρόικα και τους τοκογλύφους, εξαφάνισε το επονείδιστο χρέος, έφερε την πρόοδο, γέμισε πάλι τα ταμεία του κράτους, ξανάνοιξε τις επιχειρήσεις, επαναπάτρισε τις χιλιάδες των νέων που είχαν φύγει, μηδένισε την ανεργία, εξασφάλισε αξιοπρεπές εισόδημα για τους Έλληνες, ελάφρυνε τους φόρους, κατήργησε τον μισητό ΕΝΦΙΑ, ξαναέστησε το σύστημα υγείας, διασφάλισε την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, έλυσε το δημογραφικό και το λαθρο-μεταναστευτικό. Τέλεια! Και το μόνο που απέμεινε ήταν να δώσει επιτέλους λίγο χρώμα στη γκρίζα ζωή μας. Και γι’ αυτό αποφάσισε να μας γεμίσει παρδαλές ταινίες στα χρώματα της ίριδος, και να λύσει επιτέλους το μόνο εναπομένον φλέγον και χρονίζον επί αιώνες μέγα κοινωνικό ζήτημα της συμβίωσης των ομοφύλως ζευγών. Αλίμονο! Πώς μπορούσαμε και ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς “σύμφωνο συμβίωσης”; Πώς το αντέχαμε;
Ο σχεδιασμός των “προοδευτικάριων” είχε φανεί από νωρίς. Μεθοδικά, υπομονετικά, με κάθε διαθέσιμο μέσο λείαιναν το έδαφος. Η λέξη “ομοφοβία” είχε γίνει καραμέλα στα χείλη τους, και την κολλούσαν ρετσινιά σε όποιον θεωρούσαν εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ο τελικός σκοπός γνωστός στους υποψιασμένους, όσους παρακολουθούν τα εθνικά και διεθνή τεκταινόμενα και αντιλαμβάνονται τους σχεδιασμούς των ισχυρών. Και δεν είναι άλλος από την αλλοίωση των πολιτιστικών και δημογραφικών χαρακτηριστικών της ευλογημένης μας πατρίδας της Ελλάδος, ώστε να εξαφανιστούν τα εθνικά μας χαρακτηριστικά, να γίνουμε μια άμορφη μάζα άβουλων ανυποψίαστων δούλων, έρμαια στις διαθέσεις και τα κελεύσματά τους. Δεν είναι τυχαία η πολιτική των “ανοικτών συνόρων” (“μπάτε σκύλοι και αλέστε”) που αντικατέστησε το πάλαι ποτέ «ξέφραγο αμπέλι», καραμέλα της αριστεράς, με μπροστάρη την Τασία! Δεν είναι τυχαίος ο «συνωστισμός» των νέων μας για φυγή στο εξωτερικό και η αντικατάστασή τους με αγνώστου ταυτότητος, καταγωγής και διαθέσεων εισαγόμενους εποίκους. Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον κατάσχεται η κατοικία των Ελλήνων (η ιερή έδρα της Οικογένειας εδώ και χιλιετίες) για ασήμαντα χρέη που έντεχνα του φορτώθηκαν ενώ εξασφαλίζονται τεράστια ποσά για τη στέγαση των εποίκων ή για την πολλαπλή “ανακεφαλαιοποίηση” των τραπεζών. Δεν είναι τυχαίο ότι συλλαμβάνονται και καταδικάζονται με εξοντωτικές ποινές δυσπραγούντες Έλληνες που τόλμησαν να πουλήσουν ένα ματσάκι μαϊντανό ή λίγα κάστανα, ενώ δίπλα τους ακριβώς οι έποικοι πουλάνε ανενόχλητοι την κάθε λογής πραμάτεια τους. Δεν είναι τυχαίες ούτε οι εξωφρενικές δηλώσεις Φίλη περί δήθεν ανύπαρκτης Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ούτε και ο πρόσφατος «σιχαμός» του βουλευτή Καραγιαννίδη για τις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι πρότυπα ελπίδας για το μέλλον του Έθνους. Όλα αυτά συνιστούν μια πονηρή και μεθοδευμένη γενοκτονία, τόσο πολιτιστική όσο και ηθική και βιολογική. Και το μωσαϊκό της Εθνικής κατάπτωσης συμπληρώνεται με το παρδαλό “σύμφωνο συμβίωσης” ενώ κανείς δεν μας λέει ποια είναι η νομική αναγκαιότητα μιας τέτοιας κίνησης, αφού οι σχέσεις αυτές ούτε νομικά κολάσιμες ήταν και το υπάρχον νομικό καθεστώς ήδη εξασφαλίζει απόλυτα αυτά που επικαλούνται ως ανάγκη οι πάτρονες του “συμφώνου”. Το μόνο που για εμάς διαφαίνεται, είναι η μεθόδευση για συμβολική καθιέρωση του «ορθού» της ομοφυλοφιλίας πάνω στην φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια.
Και στο βάθος, αργά αλλά σταθερά, έρχεται και η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα “ζευγάρια”. Αλίμονο στα παιδάκια που θα βρεθούν και θα μεγαλώσουν σε τέτοια σπίτια. Το Έθνος αν επέζησε μέχρι τώρα μέσα από χιλιετίες περιπετειών και κινδύνων είναι γιατί υπήρξε οικογένεια με πανίσχυρους και ιερούς δεσμούς, υπήρξε η ιερότητα και η ευλογία του γάμου από τα αρχαία χρόνια. Υπήρξε αιδώς, αισχύνη, τιμή, φιλότιμο και τσίπα. Υπήρξε ζωντανή παράδοση και πίστη σε αυτή, που συνιστούσε μια μοναδική συλλογική ταυτότητα. Αυτά μας κράτησαν μέχρι τώρα. Όλα αυτά οι ύπουλοι εχθροί της πατρίδας μας από τη μια και οι μαθητευόμενοι μάγοι που διαδέχθηκαν τους «έμπειρους» μάγους από την άλλη βάλθηκαν να τα τινάξουν στον αέρα. Οι Έλληνες πάντα έδειχναν ανοχή και κατανόηση σε φαινόμενα ομοφυλοφιλίας. Δεν προσέγγισαν ποτέ τις ακρότητες άλλων λαών που είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στους «μη ξενόφοβους» διοικούντες. Ποτέ όμως και δεν προέβαλαν την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό πρότυπο, παρόλο που κάποιοι θολώνουν τα νερά προς το αντίθετο, με λάθος αναγνώσεις της αρχαίας ιστορίας. Την αντιμετώπιζαν όμως σαν περιθωριακή κοινωνική συμπεριφορά, ως νόσο, ως εκτροπή από την τάξη της φύσεως. Αυτή είναι η παράδοσή μας, η ταυτότητά μας, η ιστορία μας. Αυτή μας κρατά ζωντανούς και μας δίνει δύναμη και νόημα να υπάρχουμε. Εμείς δεν θα την αλλάξουμε για χάρη κανενός κυρίου Σόρος ή κανενός νεοταξίτη διεθνούς δερβέναγα, ούτε θα υποχωρήσουμε μπροστά στους τοπικούς τους ατζέντες και πλασιέ ψευτο-πολιτισμού, τους χαζοχαρούμενους μαθητευόμενους μάγους. Όπως πολύ γλαφυρά το λέει και ο μέγας Φώτης Κόντογλου: «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Και είμαστε πολλοί αυτοί που δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε. Είμαστε ισχυροί και γινόμαστε ακόμα ισχυρότεροι. Δεν θα αργήσει η ώρα που ο Λαός θα μας εμπιστευτεί τη διαχείριση της χώρας, και τότε πολλά θα διορθωθούν και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Με τη Θεία δύναμη, με την Πατρίδα την Θρησκεία και την Οικογένεια ο Ελληνισμός θα πορευτεί και στους επόμενους αιώνες, αφήνοντας στην ιστορική καταγραφή και μόνο, την πικρή γεύση του μελανού παρόντος.

Τοπική Οργάνωση Φλώρινας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

14 σχόλια:

  1. Ο υπόνομος έγινε...νόμος! Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei
    Παιδί γκέι " γονιών" προειδοποιεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα έχει ο μπαξές (Τρομοκράτες αναρχικούς ομοφιλόφιλους η παράταξη της προόδου θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χωρισμός του απο τον Σακελαρίδη αντί νατον ρίξει στα σκληρά ναρκωτικά τον έκανε έκανε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε παιδιά! Επιτέλους κάποιος είπε τα αυτονόητα! Πάνε να τα ισοπεδώσουν όλα!
    Αν ήταν μάγκες εδώ να κάναν δημοψήφισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμμ!!! Για .....έκθεση ιδεών μαθητών της τρίτης δημοτικού παίρνεις Άριστα κύριε Νομικέ Κωστα.

    Μεταφραση = "Σαδομαζοχισμου το ανάγνωσμα του μακρόσυρτου κειμένου"...Βαρέθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε, είναι δυνατό; Δεν θα βρεθεί ένας γκρινιάρης σε ολόκληρη Φλώρινα;

      Διαγραφή
    2. @8.53 Προφανώς (όπως ο ίδιος ομολογείς) για να σε κουράζει ένα τέτοιο κείμενο δεν έχεις την μόρφωση ούτε για 3η Δημοτικού.

      Διαγραφή
    3. Βαρέθηκες 8:53; Τι να κάνουμε; Θα το αντέξουμε!

      Διαγραφή
    4. Νομικέ άνοιξε καλύτερα ένα...φροντηστήριο για την εισαγωγή μαθητών στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Που ξέρεις? θα τα ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ...

      Διαγραφή
    5. Το "Πνεύμα" πέταξε Βαγγέλη. Ακόμα να το καταλάβεις;

      Διαγραφή
    6. @7.44
      Κοίτα εσύ να γραφτείς σε κανένα "φροντηστήριο" μπας και μάθεις Ελληνικά.

      Διαγραφή
  7. Νομικεεεεεεεεεεεεεεεε
    Τι κανετε με τους αλητες του παμε;;;;;;
    Ο αρχηγος ειπε οτι θα τους εξαφανησει.Αυτοι ομως...πολλαπλασιαζοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον τον Κοντογούρη ή από τον Σπινάρη πήρες εξιτήριο; Όταν ξαναμπείς πες το να σου φέρνουμε τα χάπια.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.