Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτη θέση για τον Ήφαιστο Φλώρινας σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ

Ο ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας πήρε την πρώτη θέση στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ προαγωνιστικών ομάδων της ΕΣΠΕΜ που διοργάνωσε η ομάδα της ΑΠ Καστοριάς στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 8 ομάδες που χωρίστηκαν σε δυο ομίλους: ΑΠ Καστοριάς 1, ΓΣ Κοζάνης, ΓΣ Γρεβενών, Πάνθηρες Κοζάνης 1, ΑΠ Καστοριάς 2, Αριστοτέλης Φλώρινας, ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας, Πάνθηρες Κοζάνης 2.
Για να φτάσει στον τελικό ο Ήφαιστος κέρδισε πρώτα την ομάδα του ΓΣ Γρεβενών με 2 - 1 σετ (προκριματικός), μετά την ομάδα του των Πανθήρων 2 Κοζάνης με 2 - 1 σετ (ημιτελικός) και στον τελικό την ομάδα των Πανθήρων 2 Κοζάνης με 2 - 0 σετ.
Στον μικρό τελικό ο Αριστοτέλης Φλώρινας κέρδισε την ομάδα του των Πανθήρων 2 Κοζάνης με 2 - 0 σετ και κατέλαβε την τρίτη θέση.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Βελιάνης Θωμάς): Μαρκώτη Βάσια, Σαράντη Ιωάννα, Αγγελίδου Άσπα, Παυλίδου Ναταλία, Χαρίση Φαίδρα, Κιβωτίδου Αναστασία, Μπότζη Αφιέρω, Σκενδέρη Χριστίνα, Αλεξανδρίδου Αθηνά, Ινδου Φλώρα, Παπούλκα Ναταλία, Τσορμάρη Ευη, Στεργίου Βίκη, Βαδούρα Βάσια, Νάστου Βάλια, Ράμα Φαβιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.