Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Οι χριστουγεννιάτικες επισκέψεις του δημάρχου Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων που ξεκίνησαν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το φυλάκιο της Νίκης, το Γηροκομείο Φλώρινας, τα ΚΗΦΗ, το ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ), τα ΚΑΠΗ Φλώρινας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και αντάλλαξε ευχές με πολίτες στην αγορά της Φλώρινας, καθώς και τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο.
Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και δύναμη και το νέο έτος να φέρει στον καθένα ό,τι ποθεί».
Το βράδυ της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης ο κ. Δήμαρχος πραγματοποίησε την επίσημη έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του Δήμου Φλώρινας, για να ακολουθήσει στις 12 τα μεσάνυχτα η αναβίωση του τοπικού εθίμου ανάμματος των φωτιών.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, καθώς και στις τοπικές κοινότητες άναψε η καθιερωμένη φωτιά με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, εκλεκτών τοπικών εδεσμάτων και κρασιού.
Ο Δήμαρχος, κ. Βοσκόπουλος καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Φλώρινας που παραβρίσκονταν στην κεντρική πλατεία και τους ευχήθηκε «καλή διασκέδαση, καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά που θα έρθει να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες».
Παρόντες στην έναρξη των εκδηλώσεων ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Βίτσας Δημήτρης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κα Πέτη Πέρκα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, κ. Σέλτσας Κώστας, ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας, κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδης Θόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Μπίρος Στέφανος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, κ. Χρήστου Δημοσθένης, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, κ. Χήρας Δημήτρης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, κ. Μιαούλης Ιωάννης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδης Νίκος, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

1 σχόλιο:

  1. Για τον "κύριο" που στέλνει σχόλια, καλό θα είναι να σταματήσει τις "εξυπνάδες"... Είναι κατανοητό από τον τρόπο γραφής του το ποιος είναι... Και δεν τον παίρνει να το παίζει έξυπνος! Γιατί πολύ απλά δεν είναι! Ας κοιτάξει την καμπούρα του καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.