Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Γ.Γ.Α. στο Αμύνταιο

Ο δήμαρχος Αμυνταίου και οι κατά αρμοδιότητα αντιδήμαρχοι, υποδέχτηκαν τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Συναδινό Ιούλιο κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε με την ευκαιρία του πανελληνίου πρωταθλήματος τζούντο, που διεξήχθη στην πόλη μας, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου.
Η επίσκεψη του ΓΓΑ, με την ευκαιρία των αγώνων, προκλήθηκε μετά από επίμονη προσπάθεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κου Σέλτσα Κων/νου και της έντονης επιθυμίας του δήμου Αμυνταίου, προκειμένου να ενημερώσει τον ΓΓΑ για τις ανάγκες του δήμου σχετικά με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το θέμα της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα.
Τον ΓΓΑ κο Συναδινό αρχικά υποδέχτηκε στο κτίριο του δήμου Αμυνταίου ο δήμαρχος κος Θεοδωρίδης Κων/νος, όπου και τον ενημέρωσε συνολικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο του Φιλώτα , όπου ο ΓΓΑ κλήθηκε να σχηματίσει ειδική άποψη για το έργο.
Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, αλλά και νωρίτερα σε επί τόπου συζητήσεις με τοπικούς φορείς του Φιλώτα, ο ΓΓΑ κος Συναδινός δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο και δεσμεύτηκε πως θα επιδιώξει την ολοκλήρωσή του, θέτοντας ταυτόχρονα το πλαίσιο των ενεργειών που θα ακολουθήσουν και που περιλαμβάνει αρχικά την απεμπλοκή του έργου από τις εκκρεμότητες με τον ανάδοχο εργολάβο, την επικαιροποίηση της μελέτης αποπεράτωσης του έργου, με μέριμνα του δήμου Αμυνταίου και τέλος την χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την ολοκλήρωση του γυμναστηρίου.
Το απόγευμα της ίδια ημέρας ακολούθησε συνάντηση του ΓΓΑ κου Συναδινού στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμυνταίου, με αθλητικού φορείς του δήμου μας, όπου ετέθησαν οι προβληματισμοί τους αλλά και παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του ΓΓΑ αναφορικά με τον αθλητισμό στη χώρα μας γενικότερα.
Η επίσκεψη του κου Συναδινού ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών τζούντο, που φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου , για δεύτερη φορά από το 2003, και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.
Η επίσκεψη του ΓΓΑ Αθλητισμού στο δήμο μας, εξελίχθηκε πολύ θετικά, καθώς δημιούργησε βάσιμες προσδοκίες για τη ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα και συγκρατημένη αισιοδοξία, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, για την επίλυση ενός προβλήματος που αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.