Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά





Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις Φλωρινιώτισσες και τους Φλωρινιώτες καθώς και στους απόδημους συμπατριώτες μας, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και επαγγελματική καταξίωση. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και δημιουργικό το 2016.
Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ













Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων και ας χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που του αξίζει.
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά
Με τιμή
Το Δ.Σ του συλλόγου Shogun

Το Διοικητικό συμβούλιο του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα εύχεται στα μέλη, στους συμπολίτες μας και σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχισμένο το νέο έτος. Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει

Το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες του Δήμου Αμυνταίου εύχεται ολόψυχα,
«Καλά Χριστούγεννα»
και για τον καινούριο χρόνο που έρχεται υγεία σ’ όλους και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας και ιδιαίτερα τα Άτομα με Αναπηρίες.
Η Πρόεδρος
Ηλία Θεοδώρα
Η Γεν. Γραμματέας
Ευθυμίου Φωτεινή

Το Δ/Σ του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας ο Άγιος Παϊσιος, εύχεται σε όλους τους Φιλο-Αγιορείτες, στα Μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους και σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά καλά και Ευλογημένα.
Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο το νέο Έτος.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας, ας είναι σταθμός της συλλογικής μας πνευματικής αναγέννησης και της προσωπικής εν Χριστώ ζωής μας.

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ
εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.