Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η Αθλητική Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας στο Μακεδονικό Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής

Ολοκληρώθηκε στις 20/12/2016 στο σκοπευτήριο της Κοζάνης το Μακεδονικό Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC) με διοργανωτή τον Σ.Ο. Κοζάνης.
Η Αθλητική Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στους τρεις αγώνες του Μακεδονικού Κυπέλου Level II με έξι συνολικά σκοπευτές. Η παρουσία των σκοπευτών της Λέσχης κρίνεται εξαιρετική, δεδομένου ότι σε διάστημα προπονήσεων από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα, κατάφεραν να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στο ομαδικό της κατηγορίας Production. Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης (ΜΛΠΣ) κατέκτησε την 2η θέση στο ατομικό της Production.
Οι επόμενοι στόχοι, οι οποίοι τέθηκαν από το ΔΣ, μετά από μία επιτυχημένη ετήσια Γενική Συνέλευση, είναι η δημιουργία ακαδημιών για παιδιά και νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στα αγωνίσματα σταθερού στόχου με αεροβόλα και πυροβόλα όπλα.
Το ΔΣ συγχαίρει τις προσπάθειες των αθλητών και του εκπαιδευτή δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγός στην υλοποίηση των αγωνιστικών και οργανωτικών στόχων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Στάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.