Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ από τις 4 Ιανουαρίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι από τις 4 Ιανουαρίου 2016 µία σειρά υπηρεσιών του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού θα παρέχονται ΜΟΝΟ µέσω διαδικτύου, µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕ∆ ή µέσω ΚΕΠ.

Η τρίµηνη Ανανέωση ∆ελτίου Ανεργίας, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήµατα, Ειδικά Βοηθήµατα Ανεργίας, Παροχές Μητρότητας είναι µερικές από τις σηµαντικότερες υπηρεσίες για τις οποίες η διαδικασία πρόσβασης αλλάζει. Για την εξυπηρέτησή τους, οι συναλλασσόµενοι είτε θα πιστοποιούνται ως χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ (1. παραλαµβάνοντας Κλειδάριθµο από ένα Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης – ΚΠΑ ΟΑΕ∆, ή 2. χρησιµοποιώντας τους κωδικούς τους από την Γενική Γραµµατεία Πληροφοριακών Συστηµάτων) είτε θα απευθύνονται σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, έχοντας µαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά.

Οι σχετικές οδηγίες για εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι αναρτηµένες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆, στη διεύθυνση www.oaed.gr. Εγκύκλιος για την µετάβαση στην αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών του ΟΑΕ∆ έχει αποσταλεί σε όλα τα ΚΠΑ του ΟΑΕ∆, στα οποία από τις 4 Ιανουαρίου θα γίνεται και διανοµή σχετικού πληροφοριακού υλικού.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να ενηµερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ για την καλύτερη, αµεσότερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.