Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αγάπη για την πατρίδα

Σε αυτόν τον τόπο που πατάμε εμείς σήμερα, έχουν περπατήσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της ανθρωπότητας. Για τους περισσότερους από εμάς αποτελούν ιστορικά πρότυπα, πρότυπα που πάντα θα έχει η Ελλάδα, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν, διαστρεβλώνοντας έτσι τις σελίδες της ιστορίας μας.
Η Ελλάδα έβγαλε τους μεγαλύτερους φιλόσοφους, τους πιο μεγάλους στρατηγούς, τους πιο γενναίους ανθρώπους και ακόμα τόσους άλλους! Όλες οι έρευνες ξεκίνησαν από εδώ! Όσοι προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα τέτοιων ιστορικών προτύπων, αυτόματα γίνονται εχθροί του λαού. Αντίθετα όποιος είναι με το λαό, θα εξυμνείται! Ας υποστηρίξουμε επιτέλους την έννοια της Πατρίδας, την έννοια της τιμής, των ηθικών αξιών και αρχών, που καταπατήθηκαν από κάποιους κατάπτυστους νόμους, που προσβάλλουν την Ελλάδα ηθικά. Ένας από αυτούς είναι το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων. Οταν επιβάλλεις τις διαστροφές μιας μειοψηφίας και επιτρέπεις σε αυτές να προσβάλλουν χώρους ιερούς, εξευτελίζοντας θεσμούς εκκλησίας - οικογένειας, τότε επιδιώκουν και συμβάλλουν στην καταστροφή της Πατρίδας μας. Θίγονται οι θεσμοί και είναι λογικό, να ακολουθήσουν συνέπειες δυσάρεστες..Φτάνουν στο σημείο να διεκδικούν υιοθεσίες παιδιών, καταδικάζουν το παιδί πριν ακόμη γεννηθεί! Όταν κάτι αφύσικο το παρουσιάζουν ως φυσικό, τότε η κοινωνία είναι επόμενο να αγανακτεί, γιατί κινδυνεύει! Το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων και η νομιμοποίηση του γάμου τους, που είναι πιθανό στο μέλλον, είναι αντισυνταγματικό! Ποια η στάση της Εκκλησίας; Δεν θέλω το παιδί μου να μεγαλώνει, βλέποντας τέτοιου είδους θεάματα. Η Οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο επιβίωσης του έθνους και έχει υποστεί το μεγαλύτερο ρατσισμό! Σχεδιάζουν τη διάλυση της. Θέλω τις παραδοσιακές αξίες, τα ήθη τα έθιμα μας, πιστεύω στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια! Αποτελειώνουν την Ελλάδα Ηθικά! Μην ξεχνάμε ότι το κακό, διαδίδεται με την ανοχή του καλού! Όλους εμάς που μας έχει κυριεύσει η απελπισία ,έχουμε χρέος και καθήκον να αντιδράσουμε! Αν απειληθεί το σπίτι μας από κάποιον, θα αντιδράσουμε με τον πιο ακραίο τρόπο και είναι φυσιολογικό! Πίστευα πως αν γινόταν το ίδιο κάποια στιγμή και για την Ελλάδα, θα είχαμε την ίδια αντίδραση. Εκανα λάθος! Την ώρα που η Ελλάδα μας χρειάζεται, αντί να ήμαστε δίπλα της, τα έχουμε βρει με όσους στέκονται απέναντι. Άλλοι το δεχόμαστε, κάποιοι δε νοιαζόμαστε, οι περισσότεροι κοιτάζουμε πώς θα ικανοποιηθούν τα μεγάλα συμφέροντας μας!
Η Ελλάδα προδόθηκε, λεηλατήθηκε, χρεοκόπησε, βασανίστηκε, εξευτελίστηκε και αναρωτιέμαι..Δεν οφείλουμε να δείξουμε χίλιες φορές περισσότερο θάρρος και ευαισθησία, από αυτό που θα δείχναμε για τις ατομικές μας περιουσίες;; Αν υπάρχει αγάπη για την Πατρίδα μόνο τότε μπορεί να έρθει η ελπίδα! Η μοναδική επιλογή που θα φέρει πίσω την Ελλάδα μας, την Ελλάδα που μας αξίζει.

Αλέξης Σαχινίδης

11 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς, κε Σαχινίδη. «Oι μη οργιζόμενοι εφ`οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τυφλός τυφλόν οδηγεί , θα πέσουν και οι δύο σε βόθρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φασιστικά είναι αυτά? Πόσο ανιστόρητος είστε κύριε Σαχινίδη? Αγαπάτε την Πατρίδα σπέρνοντας διχόνοια μεταξύ ομοφυλοφίλων και ετεροφύλων Ελλήνων? Εσάς δεν σας είπε κανείς ότι κάποιοι από τους φιλόσοφους και τους μεγάλους Έλληνες που επικαλείστε (όπως ο Πλάτωνας ή και ο Μέγας Αλέξανδρος) ήταν δηλωμένα ομοφυλόφιλοι, πράγμα σύνηθες και αποδεκτό για την τότε κοινωνία? Ε αφού το δεχόταν η τότε κοινωνία πηγαίναμε μπροστά, τώρα που εξαιρούμε μια μερίδα Ελλήνων πάμε πολύ πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανιστόριτος είσαι εσύ. Διάβασε τους νόμους περί ομοφυλοφιλίας των αρχαίων. Δεν μπορούσαν να είχαν δημόσια θέση , ούτε να συχνάζουν σε δημόσιους χώρους (αγορά) επί ποινή θανάτου. Δεν ήταν αποδεκτή η ομοφυλοφιλία και βεβαίως ούτε ο Μέγιστος Αλέξανδρος ούτε βεβαίως και ο Πλάτων ήταν ομοφυλόφιλοι. Αντίθετα , ο θανάσης κλάρας ή μιζέριας η βελουχιώτης ήταν "πουστόμαγκας" κατά τους αριστερούς συντρόφους . Αιώνια γραμμή χάραξε ο «πατερούλης» Στάλιν (που απηγόρευε την ομοφυλοφιλία, χαρακτηρίζοντάς την «εκφυλιστικό φαινόμενο» . Αριστερέ της πεντάρας είσαι αδιάβαστος.

      Διαγραφή
    2. Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Πλάτωνας πήγαινε σε gay-pride και έδινε γλωσσόφιλα στην εκκλησία του δήμου.

      Διαγραφή
    3. @ 9:59 Βλέπω, πες πες κάτι θα μείνει. Τόσα χρόνια πάνε να βγάλουν κουνιστούς τους προγόνους μας για να δεχτούμε πιο εύκολα τους ομοφυλόφιλους, να που κάποιοι το υιοθέτησαν..

      Λίγη Ιστορία:
      "Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω"

      Διαγραφή
  4. Οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων δεν είναι προνόμιο που απαιτούν να έχουν, είναι δικαίωμα που πρέπει να έχουν. Προνόμιο θα ήταν, αν οι ομοφυλόφιλοι δεν πλήρωναν φόρους. Όπως η εκκλησία ας πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι και υπέρ στο να έχουν και παιδιά?

      Διαγραφή
    2. http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/iera-sunodos-astikos-muthos-oti-den-forologeitai-h-ekklhsia.3650175.html
      Από πού κι ως πού δεν πληρώνει φόρους η Εκκλησία; Μήπως και για την κρίση φταίει η Εκκλησία; Θα σοβαρευθούν μερικοί επιτέλους;

      Διαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έχετε κ. αρθρογράφε τόσο κλειστά μυαλά.. Τι σας ενοχλεί εσάς προσωπικά αν οι ομοφυλόφιλοι συζούν επίσημα; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε η ομοφυλοφιλία.. Πόσο μάλλον στην αρχαία Αθήνα και Σπάρτη κ. Σαχινίδη, τις οποίες θαυμάζετε.. Ανοίξετε και κανα βιβλίο ή ρωτήστε κάποιον που ξέρει πριν γράψετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.