Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

O Γιώργος Λιάνης κάνει Πρωτοχρονιά με τους «θρύλους των γηπέδων»

Ο Γιώργος Λιάνης 30 χρόνια μετά τους «Ρεπόρτερς», επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από το δίκτυο της HELLAS NET.
Θα παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα πορτρέτα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών και αναμεσά τους, τους: Νεστορίδη, Δομάζο, Σιδέρη, Λουκανίδη, Παπαϊωάννου, Κούδα, Χατζηπαναγή, Μαύρο, Οικονομόπουλο, Σαργκάνη, Καμάρα, Δέδε, Λάκη Νικολάου και λοιπών.
Η σειρά θα κλείσει με τον κορυφαίο του EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Με τους περισσότερους από αυτούς αλλά και με πολλούς άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές των περασμένων χρόνων ο Γιώργος Λιάνης ετοίμασε ένα Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα.
Στα απολαυστικά γυρίσματα πήραν μέρος ο Νεστορίδης, ο Δομάζος, ο Σιδέρης, ο Λουκανίδης, ο Θεοφάνης, ο Παπαϊωάννου, ο Υφαντής, ο Μαύρος, ο Αντωνιάδης, ο Σαργκάνης, ο Βίκτωρας Θεοφιλόπουλος, ο Νίκος Μάλλιαρης, ο Λάκης Νικολάου, ο Οικονομόπουλος, ο Καμάρας, ο Δέδες, ο Σκρέκης, ο Φυλακούρης, ο Γλύκας, ο Ξανθόπουλος, ο Σταυρόπουλος, και ένα σύμβολο των ελληνικών γηπέδων, ο ξακουστός «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης.
Στο δίωρο αυτό πρόγραμμα οι θρύλοι μιλούν σε μια ατμόσφαιρα αγάπης, σύμπνοιας όχι μόνο για τα κατορθώματα τους αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αυτοί και το ποδόσφαιρό μας.
Την εποχή εκείνη που τα γήπεδα ήταν ακόμα τόποι οικογενειακών συγκεντρώσεων, αναπαριστούν με τα τραγούδια τους οι Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης.
Παρών στη συνάντηση και στη γιορτή έδωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος που προσέφερε ένα ανεκτίμητο δώρο σε όλους. Έξι νέα τραγούδια του που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και που θα τα τραγουδήσει ο νέος ταλαντούχος συνθέτης Βασίλης Δήμας.

To δίωρο εορταστικό πρόγραμμα θα προβληθεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.30, στα παρακάτω περιφερειακά κανάλια (και σε επανάληψη ανήμερα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 21.00 και το Σάββατο 2/1 στις 14.45 ):
ATTICA TV ΑΤΤΙΚΗΣ
ALFA TV ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
SITIA TV ΚΡΗΤΗΣ
IRIDA TV ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ATLAS TV ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ENA ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
PLP ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
DIKTYO1 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
TRT ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
TVM. ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
CORFU TV ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΑΤΟΥ
ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: HELLASNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.