Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών του δήμου Αμυνταίου (video)

Στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού:

«Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά,
Είναι γεγονός πως οι εποχές που ζούμε χαρακτηρίζονται από σκληρότητα. Η κοινωνία μας έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ψάχνει με αγωνία τρόπους να επιβιώσει μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικών λιτότητας, απορρύθμισης του κοινωνικού κράτους και εξαθλίωσης των μεγάλων κοινωνικών ομάδων.
Ευτυχώς όμως δε χάθηκαν όλα. Υπάρχουν και αυτοί που παραμένουν πιστοί σε αξίες, ιδανικά, οράματα και στόχους. Και οι μαθητές που βραβεύονται σήμερα εδώ αποτελούν ένα τέτοιο παράδειγμα.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε νέους και νέες που διακρίθηκαν για τις επίμονες προσπάθειές τους, για τον αγώνα της ζωής τους, που φωτίζουν και ομορφαίνουν την κοινωνία μας και αποτελούν τον οδηγό μας για το σήμερα και το αύριο.
Είστε η ελπίδα και αυτή η ελπίδα δε γίνεται και δεν πρέπει να χαθεί. Θα παραμένει πάντα ζωντανή. Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους αριστούχους μαθητές του Δήμου Αμυνταίου, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους αγώνες που θα κληθούν να δώσουν στο μέλλον. Συγχαρητήρια και στον Δήμο Αμυνταίου που βρίσκεται κοντά στα παιδιά με τη σημερινή εκδήλωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.