Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πρόσκληση παρουσίασης στρατεύσιμων κλάσης 2019 στις στρατολογικές υπηρεσίες για κατάθεση δελτίου απογραφής

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι γεννημένοι το έτος 1998 (κλάσεως 2019) που διαμένουν στο Δήμο μας και ανεξάρτητα από τον τόπο εγγραφής τους στα μητρώα αρρένων, υποχρεούνται να καταθέσουν στην Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας στην Δ/νση: Κ Δαβάκη 8 Κοζάνη ή και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δελτίο Απογραφής εντός των μηνών Ιανουαρίου έως και Μαρτίου 2016.

Κατά την παρουσίασή τους πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους:
α. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή των σελίδων του διαβατηρίου τους ή εφόσον στερούνται τέτοιων εγγράφων πιστοποιητικό του Δήμου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων που φέρει την φωτογραφία
β. Ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση, εφόσον έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.
γ. Όσοι στρατεύσιμοι διαμένουν στο εξωτερικό, η κατάθεση Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει μέσω ειδικού πληρεξούσιου (η πληρεξουσιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται εγγράφως).

Η μη κατάθεση του Δελτίου Απογραφής εντός της παραπάνω προθεσμίας συνεπάγεται διοικητικές κυρώσεις για τους παραβάτες (μηνιαία ή δίμηνη στρατιωτική υποχρέωση σε περίπτωση εκπρόθεσμης ή μη υποβολής αντίστοιχα).

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.