Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Το «Κρουστόφωνο» γέμισε μουσική την πόλη (video)

Ξεχωριστό χρώμα στη μέρα των Φωτιών έδωσε το συγκρότημα «Κρουστόφωνο» από τη Θεσσαλονίκη παίζοντας στους δρόμους της πόλης και σκορπίζοντας κέφι και χαρά.
Νωρίτερα, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΕ Φλώρινας, η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, τα μέλη του συγκροτήματος έπαιξαν μαζί με τα παιδιά της ορχήστρας του 1ου δημοτικού και κατόπιν με πομπή, έφτασαν στην κεντρική πλατεία της πόλης.


2 σχόλια:

  1. Τι όμορφα δρώμενα! Να είστε καλά παιδιά! Δεν ήξερα πως υπήρχε κάτι τέτοιο στην Φλώρινα! Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους!
    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς την εκδήλωση των εργαζομένων της ΠΕ Φλώρινας δεν την στήριξε οικονομικά ο κ. Μπίρος(σε αντίθεση με άλλες )Ας είναι καλά οι υπάλληλοι που πλήρωσαν για το κρουστόφωνο να παίζει στους δρόμους της πόλης. Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.