Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

292 συμμετοχές στο Kids Cup στην Καστοριά

Με το καλύτερο KIDS CUP ever ολοκληρώθηκε, αγωνιστικά, το 2015! Η Καστοριά μετά από πολλά χρονιά είχε την τιμή να φιλοξενήσει ένα από τα πολυπληθέστερα και σημαντικότερα Κύπελλα Ξιφασκίας που αφορούν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας έως 15 χρονών.
Συνολικά διεξήχθησαν 16 κατηγορίες στα 3 όπλα, απονεμήθηκαν 16 κύπελλα, 16 χρυσά, 16 αργυρά, 32 χάλκινα μετάλλια, περισσότερα από 150 διπλώματα ενώ ο Άη Βασίλης σε μια ξεχωριστή του εμφάνιση χάρισε περισσότερα από 300 δωράκια.
Συνολικά 292 ξιφομάχοι από 20 και πλέον σωματεία από την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κύπρο και, φυσικά, την Φλώρινα και την Καστοριά έκαναν αισθητή την παρουσία τους και ευχόμαστε να το απόλαυσαν.
Η υποδειγματική φιλοξενία του Δία Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς στο Κλειστό Γυμναστήριο ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και εγγύηση για την επιτυχία.
Θεωρώντας πως, μέσα σε αυτήν την εορταστική ατμόσφαιρα όλα τα παιδιά ήταν νικητές, για την Ιστορία ανά κατηγορία επικράτησαν:

Κατηγορία -11:
Ξίφος Ασκήσεως Αγοριών: ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Δημήτρης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Ασκήσεως Κοριτσιών: ΣΦΥΡΑΚΗ Μάρα (ΙΡΙΔΑ)
Ξίφος Μονομαχίας Αγοριών: ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ Άγγελος (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών: ΚΑΡΑΝΤΖΑ Κωσταντίνα (ΟΞΙΦ)

Κατηγορία -13:
Ξίφος Ασκήσεως Αγοριών: ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Ασκήσεως Κοριτσιών: ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Ματίνα (ΔΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)
Ξίφος Μονομαχίας Αγοριών: ΠΑΣΣΙΑΣ Χρήστος (ΑΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ Νεφέλη (ΙΡΙΔΑ)
Σπάθη Αγοριών: ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ Βασίλειος (ΑΣΕ ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)
Σπάθη Κοριτσιών: ΝΟΥΣΙΑ Εύη (ΑΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

Κατηγορία -15:
Ξίφος Ασκήσεως Αγοριών: ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Ασκήσεως Κοριτσιών: ΓΕΡΟΣΙΔΕΡΗ Πηνελόπη (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Μονομαχίας Αγοριών: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης (ΟΣΑ)
Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών: ΧΑΝΤΖΑΡΑ Βασιλεία (ΟΞΙΦ)
Σπάθη Αγοριών: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Στέφανος (ΓΕΦ)
Σπάθη Κοριτσιών: ΝΟΥΣΙΑ Παρασκευή (ΑΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

Όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά στο: www.oxif.gr/kidscup

Το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά, τους γονείς, τα Σωματεία που συμμετείχαν στην Γιορτή μας και όλους όσους βοήθησαν λιγότερο ή περισσότερο στην επιτυχία της και να Ευχηθεί σε Όλο τον Κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Υγιέστατο το 2016!

Από Δ.Σ.

2 σχόλια:

 1. Για άλλη μια φορά Δήμος και αθλητικοί παράγοντες (Ξιφασκίας και μπάσκετ) εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων !!!! Σίγουρα ο Δήμος Καστοριάς τα εστιατόρια και τα Ξενοδοχεία της Καστοριά θα μας ευγνωμονούν .Αν ρίξει μια ματιά κάποιος στα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα βλέπει 292 συμμετοχές (Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,Ιωάννινα , Κέρκυρα , Κύπρος ) αν υπολογίσει και συνοδούς μιλάμε περίπου για 400 άτομα . Κρίμα για την πόλη μας σε τόσο δύσκολους καιρούς να μην έχουμε εμείς εδώ όλο αυτό το κόσμο για 3 μέρες. Νομίζω με καλή οργάνωση θα μπορούσαν να γίνουν και οι 2 αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη μας και ο αγώνας του μπάσκετ και οι αγώνες Ξιφασκίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Φίλη/Φίλε,
  ευστοχότατα τα σχόλια σας για την οργάνωση των Αγώνων στην Καστοριά και όχι στην Φλώρινα. Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι ο ΟΞΙΦ προγραμματίζει, ενημερώνει και οργανώνει από τα μέσα καλοκαιριού για το σύνολο του αθλητικού καλενταρίου της σαιζόν. Με λίγα λόγια αιτείται την χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου για 2 ή 3 σαββατοκύριακα τον χρόνο με προφανή οφέλη για την πόλη της Φλώρινας και κυρίως για το άθλημα. Συναντώντας όμως την, ανεξεγήτα, άκαμπτη στάση της ομάδας μπάσκετ παρατηρήθηκε η βεβιασμένη τέλεση του Ευρωπαίκού Κυπέλλου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στα όρια της αγένειας, απέναντι στους αγωνιζόμενους απο την Δανία, Ρουμανία, Αγγλία και αλλού....τελειώνετε για έχει μπάσκετ μετά....κρίμα...την ίδια στάση είχε η ομάδα μπάσκετ και στον προγραμματισμό του KIDS CUP Vol.1. Στην ουσία τώρα, οι Αγώνες στους οποίους αναφέρεσθε, ΔΕΝ ματαιώθηκαν, απλά μεταφέρθηκαν σε μελλοντική ημερομηνία που θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ.
  P.S. Η ποιότητα των ανθρώπων κρίνεται απο την συνολική εικόνα και προσφορά (αν υπάρχει...) Ευχόμενοι ότι θα "υποστηρίζετε" με την ίδια θέρμη μελλοντικά αθλητικά και δη ξιφασκικά γεγονότα στον τόπο μας, παρακαλούμε δεχθείτε τις Θερμότερες Ευχές μας!
  team oxif

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.