Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Θεατρική παράσταση στο Φιλώτα

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ένα εξαιρετικό πολιτιστικό γεγονός.
Η θεατρική ομάδα «ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας, ήταν προσκεκλημένη του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα και παρουσίασε τη θεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης».
Το κοινό απόλαυσε την άρτια οργάνωση και τα γευστικά εδέσματα στο καλωσόρισμα και βέβαια το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της νέας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδος . Το πάντα επίκαιρο νόημα του έργου διασκέδασε αλλά και προβλημάτισε το θεατή. Στο νου και τα χείλη όλων πλανιόταν το ερώτημα: “Ως πότε, ως πότε θα φωνάζει ο κλέφτης…”.
Τέλος το παρατεταμένο χειροκρότημα, τα συγχαρητήρια και η προτροπή από το κοινό να συνεχιστεί η προσπάθεια γέμισε με αισιοδοξία όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς που ήταν αφιερωμένη στον πολιτισμό. Οι δύο σύλλογοι δεσμεύτηκαν πως σύντομα θα επανέλθουν με νέα συνεργασία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.