Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κ. Σέλτσας: «Δεν κλείνουν τα στρατόπεδα»

«Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για κλείσιμο των στρατοπέδων Φλώρινας και Αμυνταίου στο Υπουργείο Άμυνας» δήλωσε στην ΕΡΤ Φλώρινας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας.
«Κυκλοφορούν σενάρια με συγκεκριμένη στόχευση για το θέμα αυτό» είπε ο κ. Σέλτσας ο οποίος πρόσθεσε πως έχει επανειλημμένα συζητήσει με τη φυσική και πολιτική ηγεσία του στρατού και ποτέ, μέχρι στιγμής, δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα.

8 σχόλια:

  1. Εδώ κλείνουν τα Νοσοκομεία και δεν θα κλείσουν τα στρατόπεδα επειδή είναι στο χωριό σου; Γιατί δεν μας διαβεβαιώνεις με τις φοβερές διασυνδέσεις σου, ότι δεν κλείνουν τα νοσοκομεία; Με τον Τσίπρα μαζί το ψέμα το ξεφουρνίζεται απλόχερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ,ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. 5;26 συμφωνώ μαζί σου τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον πιστεύει κανεις.

      Διαγραφή
  2. Σαν βουλευτής έχεις την δυνατότητα να πιέσεις καταστάσεις. Κάνε το να πάρει αξία ο ψήφος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο βρε Σέλτσα αφού το λες εσύ ησυχάσαμε... καληνυχτα ελλαδίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξοχότατε γιατί δε λες ποιος εισηγήθηκε την εξωφρενική πρόταση και τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή; Μήπως το ξεγύμνωμα την Φλώρινας από κάθε παρουσία Στρατού; Ο εισηγητής δεν έχει ονοματεπώνυμο; Μήπως είναι απόρρητο αυτό; Γιατί επίσης δε λες ποιος ήταν ο δικός σου ρόλος στην εισήγηση; Μήπως έβαλες κι εσύ το δαχτυλάκι σου, αλλά τώρα που δε σου βγαίνει μας το παίζεις πατριώτης; Μήπως, λέω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι σαν το μνημόνιο που σκίσατε, αν είνια σαν το κατώτατο μισθό 751, αν είναι σαν την προστασία της 1ης κατοικίας και τις άλλες πα@@@@@ς που μας φλωμόσατε
    τότε είναι σίγουρη η παραμονή των στρατοπέδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λες και με τα στρατόπεδα θα μας φέξει ανάπτυξη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.