Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η κωμωδία «Τρις Εξαμαρτείν» στη Φλώρινα

Το ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΜΑ παρουσιάζει την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Τρις Εξαμαρτείν» στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου για δυο παραστάσεις στις 6 μμ και 9 μμ.
Η πένα του μεγάλου δασκάλου της νεοελληνικής κωμωδιογραφίας, Αλέκου Σακελλάριου ξαναχτυπά.
Είναι το τελευταίο έργο του συγγραφέα που έγραψε και σκηνοθέτησε στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία. Την πρώτη διδασκαλία του κεντρικού ήρωα (Λέανδρο) ερμήνευσε και ερμηνεύει σήμερα ο Στέλιος Αμανατίδης.
Το έργο κληρονόμησε και κουβαλά όλα τα «χρώματα» και τις «γεύσεις» του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Ξεχωρίζει για τη «δροσιά», το αβίαστο χιούμορ και την αμεσότητά της.
Ο Λέανδρος (Στέλιος Αμανατίδης) βασικός ήρωας, ομολογεί και εξομολογείται τα βάσανα και τα παράπονά του στο φίλο του, Μπάμπη (Σταύρο Παρχαρίδη), με τις τρεις προηγούμενες γυναίκες του (Μόνικα Αϊβάζογλου).
Την παράσταση πλαισιώνουν ακόμη η Χρύσα Λευκού και η Βιολέτα Γρηγοριάδου.
Εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή παρουσία του ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Κετικίδης ερμηνεύοντας το ρόλο του τρελοκουλτουριάρη ποιητή, με την έκτακτη συμμετοχή του.
Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος. Remake: Στέλιος Αμανατίδης
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Αμανατίδης, Μόνικα Αϊβάζογλου, Στάυρος Παρχαρίδης, Χρύσα Λευκού, Βιολέτα Γρηγοριάδου. Έκτακτη συμμετοχή : Γιάννης Κετικίδης
Φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος
Εισιτήρια: 12€ και 8€ (μειωμένο-άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, άνω των 65 και ΑΜΕΑ)
Προπώληση εισιτηρίων: 10€ και 6€ (μειωμένο-άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, άνω των 65 και ΑΜΕΑ) στο Βιβλιοπωλείο «ΓΩΝΙΑ» τηλέφωνο: 23850 29637
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6947244220, 2310 325528

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.