Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Μαζική συμμετοχή της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας στις Σέρρες

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε μαζικά στον αγώνα, που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Σερρών «Άρτεμις», την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο Σκοπευτήριο του Λευκώνα.

Συμμετείχαν 109 αθλητές ήταν από Μακεδονία και Θράκη (Ά Ζώνη). Στην κατηγορία production όπου αγωνίστηκαν οι αθλητές της Λέσχης οι συμμετοχές έφτασαν τις 74.

Τα αποτελέσματα για τους Φλωρινιώτες σκοπευτές διαμορφώθηκαν ως εξής: Μούτσιος Σ. 15ος, Παλιογιάννης Α. 16ος, Τικόπουλος Κ. 28ος, Χατζηλίας Κ. 30ος, Κατσούτας Κ. 31ος, Χρυσοχοΐδης Ι. 36ος, Κουγιουμτζόγλου Κ. 38ος, Δαϊκόπουλος Ν. 40ος, Σταύρος Σ. 44ος, Χριστόπουλος Α. 45ος, Βελιάνης Ν. 48ος, Περιβολάρης Χ. 53ος, Χρυσοχοΐδης Ν. 61ος, Συγκελάκης Γ. 65ος, ενώ ο Τζώτζης Ε. δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Μούλελης Η. (ΜΛΠΣ) «ξέμεινε» τέταρτος εκτός μεταλλίων αφού τα δύο σοβαρά λάθη που έκανε στοίχισαν στη βαθμολογία.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην απόδοση και την παρουσία των «μικρών» του αγώνα Παλιογιάννη και Χρυσοχοΐδη οι οποίοι αγωνίζονται στην υποκατηγορία Junior και ουσιαστικά αποτελούν την μελλοντική εξέλιξη της Πρακτικής Σκοποβολής στην Φλώρινα. Ο Παλιογιάννης πετυχαίνοντας στην αρχική αγωνιστική συμμετοχή το 57% του πρώτου αθλητή σήκωσε το κύπελλο στους Junior, δημιουργώντας εξαιρετικές προϋποθέσεις για μεγάλες μελλοντικές επιδόσεις μακροπρόθεσμα. Η παρουσία του κατά την διάρκεια του αγώνα σε συνδυασμό με την διάκρισή του, εντυπωσίασε οδήγησε τον δεύτερο της κατηγορίας Production Overall Λουλόπουλο Κ. του συλλόγου «Άρτεμις» Σερρών να τον καλέσει στο βάθρο στις απονομές και να του χαρίσει το μετάλλιό του καλωσορίζοντάς τον στην Πρακτική Σκοποβολή.

Ο εκπαιδευτής της Λέσχης δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία και τις διακρίσεις των αθλητών, αλλά και την κατακόρυφη πρόοδο που σημειώθηκε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η επόμενη συμμετοχή θα είναι σε αγώνα που θα διοργανώσει ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης στις 22 Μαΐου 2016.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον εκπαιδευτή της Λέσχης για την προσπάθειά τους και την μεθοδική δουλειά που γίνεται.

http://salflorinas.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο Θανάση Παλιογιάννη!
    Θανάση, είμαι πολύ περήφανη για σένα!
    Η νονά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.