Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Επιτυχημένο το 1st Flampourorace

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7-5-2016 στο Φλάμπουρο Φλώρινας οι προγραμματισμένοι αγώνες δρόμου 5 και 13 χλμ, στα πλαίσια του 1st Flampourorace.

Συνολικά συμμετείχαν 400 αθλητές όλων των ηλικιών από διάφορους νομούς της χώρας.

Όλοι απόλαυσαν τις ομορφιές του βουνού του χωριού καθώς και τα νόστιμα τοπικά εδέσματα (πίτες, μανιταρόσουπα, τραχανάς), τα οποία είχαν ετοιμάσει οι νοικοκυρές.

Ήταν μια διοργάνωση που απευθυνόταν σε όλο τον κόσμο με μοναδικό στόχο να γνωρίσει και να αγαπήσει το τρέξιμο συμμετέχοντας σε μια διοργάνωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλες μεγαλύτερες παρόμοιες αθλητικές εκδηλώσεις,

Για την οργάνωση του αγώνα απασχολήθηκαν περισσότεροι από 60 εθελοντές. Σε καίρια σημεία της διαδρομής υπήρχαν δύο ασθενοφόρα, δύο εξειδικευμένοι ιατροί καθώς και εθελοντικές διασωστικές ομάδες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό ξύλινο, απόλυτα ταιριαστό με το περιβάλλον του χωριού μετάλλιο, αθλητικό t shirt και διατροφικό υλικό.

Τα αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τον αγώνα θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του αγώνα.

1 σχόλιο:

  1. Αποτελέσματα :https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=9b4c3440187c70eea5cfd519a0a72cf7&c=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.