Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Στη Βουλή τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΔΕΗ

Με την ευκαιρία του 37ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 5 και 6 Απριλίου 2016, συνδικαλιστές της ΔΕΗ των Ανεξάρτητων Ελλήνων από όλη τη χώρα είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον Βουλευτή της Β' Θεσσαλονίκης και τομεάρχη ενέργειας Γιώργο Λαζαρίδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον Όμιλο.

Ο Βουλευτής επανέλαβε τη πάγια θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ΔΕΗ και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ οι οποίοι δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

9 σχόλια:

  1. Ο Καμμένος έλεγε ούτε νεκρός δεν θα ψήφιζε μνημόνια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Τσίπρας θα τα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο.

      Διαγραφή
  2. ποια ειπαμε ειναι η παγια θεση των ανελ για την δεη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατήστε καμιά φωτογραφία για ενθύμιο τσιράκια του Τσίπρα. Βουλή δεν ξαναβλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ανελ θα ειναι παλι στην βουλη .ετσι λεγαται και πριν τις εκλογες τσιρακια του κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Κυριάκος είναι δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του κόμματος μας ,τον εμπιστευόμαστε και σύντομα θα τον δούμε Πρωθυπουργό. Τσιράκια του Τσίπρα και των κομμουνιστών δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ. Όσο για τους ΑΝΕΛ χτυπάτε διάλυση . Ο Καμμένος μεγάλος κολοτούμπας τα έκανε όλα γαργάρα.

      Διαγραφή
  5. Όλοι του καλοζωισμένοι σαν τον αρχηγό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΕΗ είναι εδώ και την προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Το ότι μεταναστεύουν χιλιάδες επιχειρήσεις στο εξωτερικό σκασίλα μας.Στο κάτω κάτω θα μας μείνουν οι ΔΕητζίδες, οι συνταξιούχοι και οι Δημόσιοι υπάλληλοι. Να δούμε όμως ποιοι θα φορολογηθούν ώστε να πληρώνονται όλοι οι παραπάνω...
    LV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.