Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Νηπιαγωγείου Κάτω Κλεινών στο Εργαστήριο Αγωγής για το βιβλίο – Βιβλιολόγειον «Μίμης Σουλιώτης», της Παιδαγωγικής Σχολής

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, τα παιδιά του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κάτω Κλεινών, στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο – Βιβλιολόγειον «Μίμης Σουλιώτης» και να έρθουν σε επαφή με αντίστοιχο υλικό.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό Μαρία Μαγκίρογλου και Τζιώλη Μαρία, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την υπεύθυνη διδάσκουσα κα Παπαγεωργίου Έφη και τον συνεργάτη τυπογράφο κο Αλεξίου Γρηγόρη για τη θερμή και εποικοδομητική φιλοξενία στους χώρους των εργαστηρίων παραδοσιακής τυπογραφίας και χειροποίητης βιβλιοδεσίας.



Η επίσκεψη των μαθητών είχε ως στόχο να εμπλουτίσει βιωματικά τις εμπειρίες των παιδιών δίνοντας ένα επιπλέον ερέθισμα για τον ιστορικό πλούτο κατασκευής του βιβλίου, στο πέρασμα του χρόνου.



Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και οι φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Ζησοπούλου Ευανθία και Μουτάφη Αρετή, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Μαγκίρογλου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.