Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας (video)

Πρόσωπα με μακρόχρονη προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Φλώρινας, ομάδες των τοπικών κατηγοριών και τη «Θύελλα» Φιλώτα ως εκπρόσωπο του νομού στη Γ’ Εθνική, τίμησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας.
Το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο «Φαίδων», οι διαιτητές έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και γλέντησαν με τη ψυχή τους, σε μια εκδήλωση που το παρών έδωσαν και οι φορείς της Φλώρινας.



8 σχόλια:

  1. Όλοι όλοι πόσοι; Μαζί με τους δεινόσαυρους ανάθεμα αν γέμισαν τον χώρο. Ας προβλημάτισει την αθλητική ηγεσια η κατάσταση αυτή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας προβληματίσει τον ψυχίατρο η κατάσταση σου γιατι μονο αυτος μπορεί να σε σώσει...

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΡΑΣΜΈΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΡΌΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΉΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΌΠΟ ΣΤΑ ΝΙΆΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΆΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους διαιτητές για την υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποίησαν. Ηταν μια υπέροχη βραδια, με πολυ κέφι, πολυ χορό και τραγουδι. Επίσης συγχαρητήρια και στην επιλογη του DJ ο οποιος έπαιξε ολους τους χορούς (μοντέρνους, παραδοσιακούς) . Αξίζουν συγχαρητηρια ξανα σε ολους τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίξτε τις πόρτες να μπουν στη διαιτησία τα νέα παιδιά, φτάνει οι ίδιοι 50 χρόνια λες και είναι δικό σας μαγαζί, φραγκοφονιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 9:34 μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα από τη διαιτησία της Φλώρινας . Γιατί αν σε ενδιέφερε θα ήξερες ότι ο Σύνδεσμος τα τελευταία 10 χρόνια έχει ανανεωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του και νεα παιδια και κοπέλες σημερα παίζουν στα Πρωταθλήματα . Πάρε πίσω λοιπόν την ανέξοδη λάσπη που εκτοξεύεις και μείνε εκεί να σχολιάζεις από τον καναπέ επίσης ανέξοδα. Μέχρι εκεί φτάνει το μπόι σου. Αν εχεις κότσια βγες στη βιτρινα και σχολιασε και όχι από τα υπογεια. Φιλικά ένας διαιτητής "φραγκοφονιάς" 23 ετων.

      Διαγραφή
  4. O 11:01 ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 23 ΧΡΟΝΩΝ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ 23 ΕΙΣΑΙ. ΚΑΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΛΩΡΙΝΑ !!!
    \
    Η ΠΌΛΗ ΤΩΝ ...ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ

    ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ EVERY ΒΟΔΙ ΑΟΥΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.