Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Απόκριες 2016: Το ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι, προσκαλεί και προκαλεί…

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι του νομού Φλώρινας, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων, όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει στο Ξινό Νερό, ο Π.Ε.Σ. Ξινού Νερού, προσκαλεί και προκαλεί για συμμετοχή στις φετινές του Αποκριάτικες εκδηλώσεις του κάθε σύλλογο, παρέα, φροντιστήριο, φορέα, καφέ, σχολείο, που θέλει να ζήσει τις πολύχρωμες και χαρούμενες στιγμές που προσφέρει το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ.
Τα μηνύματα φέτος είναι υπέρ το δέον ενθαρρυντικά, αφού δεν πέρασαν πάρα λίγες μέρες από την έλευση του νέου έτους και γκρουπ και αυτοσχέδιες ομάδες, ξεφυτρώνουν από παντού, σαν μανιτάρια.
Εσείς που δημιουργείτε το δικό σας γκρουπ και θέλετε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και τη μεγάλη με άρματα παρέλαση δεν έχετε παρά να δηλώνετε τη συμμετοχή σας, σε ένα από τα παρακάτω πρόσωπα και τηλέφωνα:
1) Γιώργος (698 824 7292)
2) Τρύφως (697 439 5701)

5 σχόλια:

 1. Παρακαλείται ο μητροπολίτης να πάρει και πάλι θέση, αλλά και να κινήσει συλλαλητήριο γι'αυτά τα αισχρά που θα γίνουν και φέτος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άντε με το καλό και στη Φλώρινα μπας και δούμε άσπρη μέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. για να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να βάλει ο Θεός το χέρι του σ'αυτόν τον τόπο!

  Αλλά μ' αυτά που οργανώνονται Τον διώχνουμε..

  γιατί;;;;;;;;

  τα καρναβάλια είναι πιο σπουδαία από τον Θεό μας;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ελπίζω να κάνεις πλάκα!

   Διαγραφή
  2. Γιατί πρέπει να κάνει πλάκα; Έχουμε ανάγκη από θεό όχι από καρναβάλι. Καλά είναι όλα αλλά με μέτρο. Η νεολαία της Φλώρινας χαίρεται με τα καρναβάλια όχι με την χαρά του θεού. Οι εκκλησίες είναι άδειες και ο θεός μακριά από εμάς. .

   Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.