Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Σε υψηλή θέση παρέμειναν το 2015 οι Σάρισες

Για μία ακόμα χρονιά οι ΣΑΡΙΣΕΣ παραμένουν σε υψηλή θέση σύμφωνα με την αξιολόγηση των ενεργών σωματείων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2015 που δημοσιοποίησε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Ο πίνακας αξιολόγησης σωματείων (ranking list) καταρτίζεται κάθε χρόνο από την Ομοσπονδία και οι σύλλογοι βαθμολογούνται με κριτήρια όπως ο αριθμός των ενεργών αθλητών της ομάδας, οι επιτυχίες ατομικές και συλλογικές, κλπ).
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για το 2015 καταλαμβάνουν την 24η θέση ανάμεσα σε 144 σωματεία που αξιολογήθηκαν. Θυμίζουμε τις θέσεις προηγούμενων ετών: 2014 19η, 2013 24η, 2012 39η. Η 2η ομάδα της Φλώρινας Ο.Ε.Α. βρίσκεται στην 113η θέση.
Η διατήρηση των ΣΑΡΙΣΩΝ στις υψηλότερες θέσεις φανερώνει τη σταθερή πορεία του συλλόγου μέσα το χρόνο και την καταξίωση αυτού στο χώρο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θυμίζουμε ότι οι ΣΑΡΙΣΕΣ ενεργοποιήθηκαν πριν από 7 χρόνια στην πόλη μας καλλιεργώντας ένα άθλημα ουσιαστικά από το μηδέν. Βασίστηκαν κυρίως στην αγάπη των μελών της διοίκησης για το άθλημα και στην εργατικότητα αυτών. Το στοιχείο όμως που βοήθησε κυρίως στην εξέλιξη της ομάδας είναι ο σωστός προγραμματισμός, η μεθοδικότητα και η συνέπεια στην υλοποίηση των στόχων κάθε αγωνιστικής περιόδου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται για την πρόοδο του συλλόγου. Ευχόμαστε δε του χρόνου ακόμα πιο ψηλά.

Οι 25 πρώτοι σύλλογοι για το 2015 είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.