Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη μαθητών του Ειδικού Σχολείου Φλώρινας στις εγκαταστάσεις ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ένταξης και του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων "Ένα Ταξίδι στην Ενέργεια με Προορισμό τη Φλώρινα!" το οποίο υλοποιείται φέτος στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Φλώρινας, μαθητές της σχολικής μονάδας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13/1/2016 τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ της πόλης μας. Αρχικά, οι μαθητές γνώρισαν το χώρο και εξυπηρετήθηκαν από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ πληρώνοντας λογαριασμούς. Κατόπιν, τους υποδέχτηκε μέρος του προσωπικού και ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ κ. Θωμάς Χατζής, ο οποίος μίλησε εκτενώς στα παιδιά για το έργο της συγκεκριμένης υπηρεσίας αλλά και γενικότερα για τις διαδικασίες παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Στο τέλος της επίσκεψης οι μαθητές δέχθηκαν κεράσματα.
Το ΕΕΕΕΚ Φλώρινας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Χατζή αλλά και όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ Φλώρινας για τη ζεστή και εποικοδομητική υποδοχή των μαθητών του σχολείου μας. Τέτοιες ενέργειες προβάλουν το κοινωνικό πρόσωπο των Δημόσιων Επιχειρήσεων, προωθούν την αλληλεγγύη και συμβάλλουν στην ένταξη όλων των πληθυσμιακών ομάδων στον κοινωνικό ιστό.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.