Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Οδηγίες προς ψηφοφόρους για τις αυριανές εκλογές στη Ν.Δ.

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου 2016, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας ενημερώνει τους ψηφοφόρους για τα ακόλουθα:

• Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στην Ελλάδα από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
• Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον εκείνα τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν κατά την εκλογή της 20ης Δεκεμβρίου 2015 και έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
• Οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στα ίδια εκλογικά κέντρα που είχαν ψηφίσει κατά την προηγούμενη εκλογή, αλλά αυτή την φορά στο εκλογικό τμήμα (κάλπη) στο οποίο αντιστοιχεί το πρώτο γράμμα του επωνύμου τους. Για την διευκόλυνσή τους θα υπάρχουν σχετικές πινακίδες σε όλα τα εκλογικά τμήματα.
• Κατά την προσεχή εκλογή, οι ψηφοφόροι δεν θα κληθούν να υπογράψουν και να υποβάλουν στην Εφορευτική Επιτροπή δήλωση εγγραφής τους στο κόμμα ή επαναβεβαίωσης της κομματικής τους ιδιότητας. Επίσης, δεν θα τους ζητηθεί να καταβάλλουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό προκειμένου να τους επιτραπεί να ψηφίσουν.
• Για την αναγνώρισή τους από την Εφορευτική Επιτροπή, οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους είτε την ελληνική ταυτότητά τους (ή την προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αστυνομικής αρχής), είτε το ελληνικό διαβατήριό τους (ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει), είτε το ελληνικό δίπλωμα οδήγησής τους.
• Οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να θέσουν σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Προέδρου που θα επιλέξουν.
• Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών είναι:Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

7 σχόλια:

 1. Καλή επιτυχία Κυριάκο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είμαστε εξαντλημένοι από όσα περάσαμε και ακόμα τα βιώνουμε: ανασφαλείς για όσα θα έρθουν να βρουν εμάς και τα παιδιά μας. Αν το δεις καλά, όλα ξεκινάν από λάθος επιλογές πίσω από το παραβάν της κάλπης. Θέλω να πιστεύω ότι οι νεοδημοκράτες θα τολμήσουν τη ρήξη με το παλιό, θα στηρίξουν το νέο και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Θα στηρίξουν τον Κυριάκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά, το έκαψες εντελώς το μπλε μυαλουδάκι σου.

   Διαγραφή
  2. 8-11 Θα ήθελα πραγματικά να σε πιστέψω αλλά δεν αισθάνομαι αρκετά ηλίθιος.

   Διαγραφή
  3. Δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι Ν.Δ, με την επικράτηση του Κυριάκου ίσως κάτι να γίνει…. Το μυαλό μου δεν κάηκε, απλά διέκρινα την Ποιότητα του υποψηφίου -που είχαμε χρόνια να δούμε- και δεν ήθελα η ευκαιρία να πάει χαμένη. Όσο για τον 9:19 όταν μιλήσει η κάλπη θα ήθελα να δω πως θα αισθάνεται….

   Διαγραφή
 3. Κουραγιο Ελλαδιτσα!ποσα θα δουν τα ματακια σου ακομα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βοσδου παρατατα αγόρι μου δεν κάνεις πλέον μας κουρασες...Και μην μας ενοχλείς με μυνήματα στα κινητά. .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.