Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη σε τοπικές επιχειρήσεις

Επισκέψεις πραγματοποίησε από τη Δευτέρα 11/1/16 έως και την Τετάρτη 13/1/16 ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης σε τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας.
Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τα ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ, το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και τον ΕΑΣ Αμυνταίου (11/1/16), τον ΤΟΤΤΙS FOODS AE, τον ΠΑΜΗ ΑΒΕΕ και τον ΕΠΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ & ΑΦΟΙ ΔΙΝΑΚΗ ΟΕ (12/1/16), τον ΤΙΡΙΑΚΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΒΕΤΕ, B&T Composites S.A. και τον ΜΠΕΛΛΗ ΑΒΕΕ (13/1/16).
Αφού αντηλλάγησαν ευχές για την καινούρια χρονιά, ο Βουλευτής συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους και άκουσε διεξοδικά τα προβλήματά τους. Εξήρε το έργο των επιχειρηματιών οι οποίοι παρά την κρίση επιβιώνουν και προσφέρουν πολλές θέσεις εργασίας τονώνοντας την οικονομία της Φλώρινας. Ήδη ο Βουλευτής ομαδοποίησε τα αιτήματα και ξεκινά άμεσα την προώθηση αυτών και τη γνωστοποίηση των προβλημάτων προς τα αρμόδια υπουργεία μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών (ερωτήσεις, επερωτήσεις κτλ) για τις οποίες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά και όλοι οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω δελτίων τύπου, συνεντεύξεων κτλ.

24 σχόλια:

  1. Mόνο για φωτογραφίες είσαι καλός. Έχεις βολευτεί , με τη θέση του βουλευτή και νομίζεις ότι θα είσαι μόνιμα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τους εργαζόμενους αν τηρούνται τα νόμιμα εργασιακά δικαιώματα;;Η επιθεώρηση εργασίας θα είχε πολλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ βρε κακοχολε με ποια θεση εχεις βολευτεί και δεν μας το λες. Χαχαχα γελάσαμε και απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και γελάτε, γλείφτες. Γελάτε πίσω από τις πλάτες των Φλωρινιωτών που νομίζεται ότι τους πιάσατε κοροΐδα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

      Διαγραφή
    2. Άλλο λόγω για να γελάσετε δεν έχετε;;; . Ο βουλευτής σας απέτυχε παταγωδώς. ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ είναι δυστυχώς για την Φλώρινα.

      Διαγραφή
  4. Ειλικρινα βαρέθηκα να διαβάζω για συναντήσεις, επισκέψεις, ερωτήσεις, επερωτήσεις κλπ. Καλές οι βόλτες αλλά για να κοροιδευουν τον κοσμάκη γίνονται. Είμαι δίπλα σας, σας στηρίζω, συμπαραστέκομαι όμως λύση σε πρόβλημα Γιαννάκη δεν έδωσες πουθενά. όχι μόνο τώρα αλλά και όλα τα χρόνια που πολιτεύεσαι. Είσαι όμως μάστορας στο να δουλευεις ψιλό γαζί τα προβατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα αυτα γινονται για να βγει καμια φωτογραφια και να φαμε το παραμυθι οτι κατι κανει. Τα φουμαρα που μας σερβιρει ας τα κρατησει για την παρτη του. Τιποτα δεν εκανε και ουτε θα κανει γι αυτα που μας καινε δηλαδη την ανεργια το πετρελαιο και ενσ σωρο αλλα προβληματα.
    Που ειναι οι χιλιες θεσεις στη δεη που μας ειπες αντωνιαδη;
    Εσυ κοροιδο φλωρινιωτη κατσε τωρα να ζοριζεσαι πως θα βγει ο μηνας και οταν ερουν εκλογες παλι θα σε ξανακοροιδεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε παιδιά,Ν.Δ δεν είμαι αλλά ο Αντωνιαδης είναι κυβερνητικός βουλευτής;Εσείς κάνετε σαν να είναι αυτός εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο νομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω αλλα απο οσο καταλαβαινουμε εμεις απ εξω υπαρχει μεγαλο ζορι απο καποιους

      Διαγραφή
  7. Τρία λεπτά και φύγαμε. Αληθεύει ότι επιχειρηματιές κατάλαβαν οτι δεν αντιλαμβανεσαι και τους απογοήτευσεΣ και ότι οι επισκέψεις έγιναν για να γίνουν. Τόσα χρόνια στα πράγματα και τι έκανες για αυτούς που καθημερινά στήριξαν και στηρίζουν την τοπική οικονομία. Ακόμα και οι φωτογραφίες που στειλατε δείχνουν προχειρότητα από κάποιους βολεμένους του γραφείου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To γραφείο του μοιάζει με παιδική χαρά. Μόνο με πολιτικό γραφείο δεν μοιάζει. Αποθήκη ρουσφετιών μοιάζει. Μέχρι τώρα ήξερα ότι η κληρονομικότητα ισχύει μόνο στις βασιλείες. Τώρα έμαθα ότι ισχύει και στα πολιτικά γραφεία.........

      Διαγραφή
  8. Βουλευτής παλιάς κοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πω πω πω χολή. ΑποδεχΘείτε το πλέον. ΧΑΣΑΤΕ! Τόσο σας ενοχλεί η σύγκριση, υμών των ανύπαρκτων πρώην και όσων ανεπιτυχώς προσπαθούν τόσα χρόνια να γίνουν νυν, με τον Αντωνιάδη. Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του και μάθετε να στηρίζετε τα σωστά μπας και πάρει μπρος ο τόπος. Αρκετά πια με τις μικροπολιτικές σας τακτικές. Κάντε αντιπολίτευση στους κυβερνητικούς, αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Αν σας ενοχλεί τόσο ο Αντωνιάδης βγείτε και πείτε τα όλα επώνυμα, θα εκτιμηθεί και θα εκτιμηθείτε περισσότερο από τους Φλωρινιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις τι λες;; Σαν βολεμένος γλείφτης που πάει να βγάλει την υποχρέωση μιλάς . Εσύ είσαι πολύ μικρός για να μας πεις τι θα κάνουμε . Η αξία ενός βουλευτή φαίνεται στην αντιπολίτευση. Τον βουλευτή περιτριγυρισμένο από γλείφτες και άσχετους δεν βλέπω να έχει τύχει.

      Διαγραφή
    2. Καμμιά φορά η ασχετοσύνη , κάνει μεγαλύτερη ζημιά ,από τους εχθρούς....

      Διαγραφή
    3. Εσυ 9:01 μάλλον γνωρίζεις πολυ καλα απο αντιπολίτευση γιατι παντα εκει ησουν και θα εισαι όσο το φτωχό μυαλό σου ασχολείται με ραδιουργίες και συνωμοσίες . Βγες μια φορα στο ξέφωτο. Η κουρτίνα ειναι για τους άτολμους και τους κουτσομπόληδες.

      Διαγραφή
  10. Αφου φαινεται ποιοι ειναι οι ξεβολεμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφου φαινεται ποιοι ειναι οι ξεβολεμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας πιάσανε ,τελκά είστε πραγματικά άσχετοι.....

      Διαγραφή
  12. Προς τον 11:37 μμ. Πες από δω ψαλλίδισε απο εκει τον έχεις μαγέψει τον Γιάννη με τις κολακειες σου. Στα δύσκολα να σε δω. Αντιπολιτευση για να κάνεις πρέπει να το πιστεύεις αυτό που κάνεις και να το υποστηρίζεις όχι να βολεύεσαι ΜΌΝΟΝ, όλος ο Νομός ξέρει.....πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ...... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

      Διαγραφή
  13. Η απόλυτη παράνοια. Κάτω από κάθε ανακοίνωση του Αντωνιάδη οι 3-4 γνωστοί (σε όλους και μεταξύ τους)- άγνωστοι κάνουν διαγωνισμό κακίας. Τέτοια συνέπεια πάντως ούτε ο σκύλος του Παβλόφ. Σκοτωθείτε εσείς μεταξύ σας και αφήστε ανενόχλητο τον Σέλτσα να αλωνίζει και να αποφασίζει. Άντε γεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 19/1/16 10:32 μμ μπράβο βολεμένε μιλάς εσύ ο πλέον γνωστός σε όλοους στο Νόμο που ακόμα και οι συγγενείς σου ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστες σε όλους οι αναρτήσεις στο F/B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο και η επιλογή του από τον βουλευτή είναι ΟΛΕΘΡΙΑ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.