Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αλλάζουμε σελίδα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην Ελλάδα

Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι αφυπνίζει τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο. 400.000 πολίτες δημιουργούν τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια «καινούργια» Νέα Δημοκρατία με νέο Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να ανακτήσει ξανά την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών.
Ο νέος Πρόεδρος της Νέας δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν καλείται μόνο να «αλλάξει» τη ΝΔ αλλά να δημιουργήσει το πλάνο της Ελλάδας της ανάπτυξης και των μεταρρυθμίσεων. Από την πρώτη γραμμή της μάχης ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με όλα τα στελέχη, ενωμένοι και πιο δυνατοί, θα παλέψουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Η επικίνδυνη ανικανότητα, ο λαϊκισμός και η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνουν τροφή για σκληρή αντιπολίτευση. Η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τα μεγάλα ψέματα και τις κενές υποσχέσεις, έχουν οδηγήσει τη χώρα ξανά στην ύφεση. Σε 12 μήνες κατάφεραν να αποσταθεροποιήσουν την Ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Με την τακτική επιβολής νέων φόρων κατέστρεψαν την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη οικονομία. Η κυβέρνηση «επικοινωνίας» λειτουργεί μόνο με τη λογική του συγκεντρωτικού και πελατειακού κράτους.
Στη Νέα Δημοκρατία όλοι μαζί με το νέο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη με συνέπεια, εργατικότητα, αξιοκρατία, αλήθεια και αποτελεσματικότητα θα δώσουμε τους αγώνες μας για την Ελλάδα της ευημερίας.

Ιωαννίδης Δημήτριος
Γεωπόνος Α.Π.Θ.
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

18 σχόλια:

  1. Ήδη άρχισαν οι μεγαλοστομίες προς τους αφελείς ιθαγενείς της μνημονιακής αποικίας.
    Μην φάτε, έχουμε γλαρόσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσους μήνες τρέχανε πίσω από τον Τζιτζικώστα, μετά το γύρισαν σε Μειμάρ και τώρα μιλούν για ανικανότητα οι απόγονοι της ΜΚΟ του Παπαμιμίκου, σύμφωνα πάντα με την νεόκοπη μητσοτακική ρητορική. Κοντή μνήμη που μας έφαγες και ξεχάσαμε τα αρκουδίσια 150.000 ευρώ της Siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΘΕΣΕΙΣ. ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΩΝ ΚΛΠ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να πιστέψεις ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερο ο Μητσοτάκης εκτός και γλύφεις για κάνα ξεροκόμματο. "10 χρόνια ένσημα ως βουλευτής και 3 ως διορισμένος στο δημόσιο" Μου θυμίζει κάτι φίλους, παιδιά δημοσίων υπαλλήλων, που οι γονείς τους μάθανε να διαβάζουν μόνο τα μαθήματά τους για να μπουν και αυτά στο δημόσιο και εν τέλη πέρα από αυτό ούτε μια καμμένη λάμπα δε μπορούν να αλλάξουν.
    Όχι ότι ο Μεϊμαράκης θα έκανε τίποτα καλύτερο.
    Η αλήθεια είναι, αν δε διαλυθεί η ΝΔ να φτιαχτεί μια εκ νέου σοβαρή πατριωτική δεξιά, άσπρη μέρα δε θα δούμε.
    Αλλά απ την άλλη διαλύθηκε και το ΠΑΣΟΚ. Και τι έγινε; Μετονομάστηκε σε ΣΥΡΙΖΑ...
    Οπότε όσο η μάζα που κρίνει το αποτέλεσμα δε σκέφτεται με το πάνω κεφάλι άνθρωποι σαν εμένα θα ακούγονται απλά γραφικοί. Να τον χαιρόμαστε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον froggy (γουρλομάτη) γιο του γκαντέμη για αρχηγό τι μπορεί να περιμένει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητράκη αγόρι μου, μορφωμένο παιδί είσαι, πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι με τις μαριονέτες των Βρυξελλών προκοπή δεν έχει.
    Εκτός αν κι εσύ κουνάς την ουρίτσα σου μπας και σου πετάξει ο Κούλης κάποτε κανένα ξεροκόμματο από τα λίγα που θα του δώσει ελεημοσύνη ο Ντράγκι. Καμιά θεσούλα ρε αδελφέ. Πολλά ζητάμε;
    Εκτός πάλι κι αν πιστεύεις τα όσα λες, τότε είσαι κλινική περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος ανακοίνωση θα βγάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΔ πέθανε . Τα ποσοστά της θα ακολουθούν αυτά του κλεφτοπασόκ , Μαζί τα φάγανε , τώρα πρέπει να πληρώσουν και βεβαίως δεν πρέπει να ομιλούν για δεξιά ή κεντροδεξιά. Είναι πλέον κεντροαριστερά , το πάλαι ποτέ κόμμα του δρακουμέλ , το κόμμα των φιλελευθέρων . Αντίο και να μας γράφετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποσο ζώα είμαστε όλοι τελικά και δεν είδαμε ότι στο β γύρο ένα απλό τηλεφωνημα ήταν του επίτιμου στο δικό του το Βαγγέλα κοίτα βγάλε το γιό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην αγχωνεσαι ο ανεμος αλλαγης που ταζετε ειναι απο τους ανεμιστηρες της siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που ήσουν παλικάρι μου πριν τα αποτελέσματα να τοποθετηθείς; Αλλά όπως φαίνεται ένα φάντασμα εκείνου του Καραμανλισμού κάθεται πάνω από τα κεφάλια σας και σε κρίσιμες στιγμές (στιγμές που ο Κυριάκος ήθελε στήριξη)είχατε πιει το αμίλητο νερό. Ευτυχώς η νίκη του Κυριάκου ήταν η ταφόπλακα για τον "Καραμανλισμό" που έχει αλυσοδέσει το κόμμα στον κρατισμό,τον λαϊκισμό και την απραξία. Έχουμε ανάγκη την ελπίδα. Η ελπίδα τώρα φαίνεται να είναι ο Κυριάκος. Ας μιλήσει ο Κυριάκος οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι καλύτερα να το βουλώσετε. Σας ξέρουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωτον για οσους σχολιαζουν καλα θα κανουν αν δεν τους αρέσει αυτό που διαβάζουν απλα ας το προσπερασουν. Δευτερον θα πουν οτι το να το αποφευγεις ειναι σαν να εθελοτυφλεις τοτε απλα διαβάστε τα σχόλια και μην σχολιάζετε τις αποψεις του άλλου. Τελος εσείς που σχολιάζετε είστε σαν αυτούς. Δημοκρατία έχουμε και ο καθενας λεει την αποψη του. Δεν σας αναγκάζει να τις δεχτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος φίλε μου. Εδώ ο νεαρός πλασιέ του Μνημονίου δεν εκφράζει προσωπική άποψη, αλλά κάνει ρεκλάμα για το κόμμα του. Φυσικά και δεν μας "αναγκάζει" να τη δεχθούμε, αλλά ελπίζει ωστόσο να ψαρέψει τίποτα αφελείς. Και αυτό με ενοχλεί αφάνταστα, γιατί είναι αισχρό.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ/η είμαι ένα από τα άτομα που σχολίασαν. Όταν διαφωνώ με κάτι, συνήθως το προσπερνάω, εκτός από περιπτώσεις που θεωρώ ότι "πρέπει" να σχολιάσω. Και αυτή είναι μια περίπτωση που "πρέπει".

      Είμαι κοντά στην ηλικία του παιδιού που γράφει. Έχω περάσει και γω από σχολή και ξέρω πως είναι τα παραταξιακά. (χωρίς να "ανήκω" κάπου)
      Πρώτον για μένα είναι άσχημο ένα παιδί της ηλικίας μου να προσπαθεί να "γλύψει" και μάλιστα δημόσια για να μπορέσει να χωθεί κάπου. Ούτε τον γνωρίζει κατά πάσα πιθανότητα, ούτε πιστεύω ότι πραγματικά πιστεύει στον Μητσοτάκη ότι θα φέρει κάποια αλλαγή προς το καλύτερο. Τα ίδια θα σχολίαζε και αν έβγαινε ο Μεϊμαράκης.
      Δεύτερον ο λόγος που σχολίασα είναι για να πάρουν το θάρρος και άλλοι, μπας και φανούμε ότι είμαστε περισσότεροι και καταλάβουμε τη δύναμή μας. Τόσα χρόνια, κόμματα σαν και αυτά που υποστηρίζει προσπαθούσαν να κολλήσουν τη ταμπέλα του περίεργου και του γραφικού σε όποιον διαφωνούσε στις πολιτικές τους. Ακόμα και σήμερα που άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα των πολιτικών τους, συνεχίζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως σωτήρες. Γι αυτό λοιπόν "πρέπει" να γράφουμε μπας και ξυπνήσουν έστω και μερικοί αφελείς που τους (πλουτίζουν με την ψήφο τους) πιστεύουν και να συνηδητοποιήσουν πως η φωνή της λογικής βγαίνει από πολλούς και όχι από 1-2 γραφικούς. Οι πουλημένοι και οι κλέφτες θα συναντήσουν την δικαιοσύνη μόνο όταν χάσουν της καρέκλες τους. Όχι όταν είναι ισχυροί. Και σίγουρα ένας νέος άνθρωπος που γλύφει αυτό το σύστημα για ένα ξεροκόμματο ή μια αυριανή θεσούλα δε βοηθάει στην ανατροπή του. Δημοκρατία έχουμε. Δικαίωμά του να προπαγανδίζει, δικαίωμά μας να αντιστεκόμαστε σε αυτό.
      (Και πριν βιαστείς να μου κολλήσεις ταμπέλα σου λέω πως ιδεολογικά και γω δεξιός είμαι, αλλά σκεπτόμενος, όχι τυφλό πρόβατο!)
      (από Ανώνυμο 1:05 μμ)

      Διαγραφή
  13. Η κομματική μαφία καλά κρατεί στα πανεπιστήμια και εκεί εκκολάπτει ικανά στελέχη για να λυμαίνεται την πολιτική ζωή του τόπου για πολλά χρόνια ακόμα.
    Αυτό καθιστά τον νεαρό γεωπόνο μέρος του προβλήματος και όχι -δυστυχώς- μέρος της λύσης. Λυπάμαι για την κατάντια του, νέο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.