Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Πληθαίνουν οι επιχειρήσεις της Φλώρινας που συμμετέχουν στο κίνημα «καφές σε αναμονή»

Μέρα με τη μέρα αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων της Φλώρινας που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και συμμετέχουν στην ιδέα του «καφέ σε αναμονή», που πλέον επεκτείνεται σε μια σειρά τροφίμων και προϊόντων.
Έτσι, με βάση την ενημέρωση που έχουμε, στην ιδέα αυτή προστέθηκαν οι εξής επιχειρήσεις:

Οπωρολαχανικά Θωμάς Ε. Χάτζιος, Δημοτικής Αγοράς 1, Φλώρινα.

Café Οδός Ονείρων, Λ. Κων. Καραμανλή 67, Φλώρινα.

Φλωριναία Γη, Ν. Φωκά 15, Θεσσαλονίκη.

Καφέ - μεζεδοπωλείο «Γκιώνης», Αβέρωφ 36, Φλώρινα.

Αφοί Καράντζα, Εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων, Μ. Αλεξάνδρου 33, Φλώρινα

Καφεκοπτεία Μουντούσης, Ν. Χάσου 45, Φλώρινα

Όποια άλλη επιχείρηση επιθυμεί μπορεί να μας το γνωστοποιήσει για να προστεθεί στη σχετική λίστα και να ενημερωθούν οι πολίτες.

6 σχόλια:

  1. Ακούει κανένας εκεί στην ΣΤΟΑ? Μπα δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αν είναι σε τιμή κόστους αξίζει αυτή η σπουδαία ενέργεια.. Οπότε κανονικές τιμές ή μειωμένες δίνουν οι επιχειρήσεις;;; Αν είναι ο καφές σε αναμονή να τους δίνει και κέρδος ποιός ο λόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοινωνική προσφορά που αλλος δίνει κ αλλος εισπράττει τα εύσημα (παρεμπιπτόντως για τον τελευταιο ειναι επικερδής προς ίδιον όφελος ενέργεια ) πρωτη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο 7:22!!! Μήπως υπάρχει κανένα...χρυσό ρολογάκι σε...αναμονή;;;Μάλλον μπέρδεψαν μερικοί στην πόλη τούτη την κοινωνική προσφορά με τη διαφήμιση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπέρδεψαν τίποτα και Μπράβο τους Απλώς ενστερνιζόμενοι τις ανάγκες κάνουν την καλύτερη μορφή μάνατζμεντ και διαφήμισης για τις μικρές επιχειρήσεις τους .Εναρμονισμένοι με τις ανάγκες των πελατών εν αντιθέσει με καποιους στενοκέφαλους που βλέπουν τους πελάτες στην Φλώρινα σαν ,,,ευρώ με χέρια και ποδια και τίποτα παραπέρα .

      Διαγραφή
  5. Αν δεν βγουν οι ιδιοκτήτες καφέ να πουν ντόμπρα, ότι με κάθε 1 ή 1,5 ευρώ που αφήνει ο εκάστοτε πολίτης, κερνάει έναν καφέ κάποιον άπορο συμπολίτη του, αυτή η κοινωνική δράση, δεν θα έχει την επιτυχία που της αξίζει.
    Οι ανάγκες που έχουν οι άποροι ή αυτοί που περνάνε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, είναι η ένδυση και η τροφή. Ας μη γελοιοποιηθεί άλλο αυτό το πρόγραμμα.
    Καφέ, αρτοποιεία, παντοπωλεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, καταστήματα ενδυμάτων -υποδημάτων, πάσης φύσεως φαγάδικα, κλπ. θα έπρεπε να συμμετέχουν στην δράση, ελαχιστοποιώντας (το τονίζω αυτό, όχι μηδενίζοντας) όσο γίνεται το κέρδος τους. Οι Φλωρινιώτες έχουμε αποδείξει πολλάκις, ότι είμαστε φιλάνθρωποι με την πραγματική έννοια της λεξης. Ουαί κι αλοίμονο όμως αν νιώσουμε θύματα εκμετάλλευσης.
    Ο νοών νοείτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.