Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας.
Θέλομε ακόμα να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόθυμη ανταπόκριση σε όλες τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνουμε ενημερώσεις στο κοινό για θέματα του Ε.Ε.Σ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την άμεση προβολή όλων των δελτίων τύπου που σας στέλνομε. Μας στηρίζετε στο Εθελοντικό κίνημα που ως αντικείμενο έχει τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Τελικά γίνεσθε συνεργοί Εθελοντές και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας. Χαιρόμαστε που δεν είμαστε μόνοι μας, διότι και εσείς είσαστε δίπλα μας. Σας ευχαριστούμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., κατάστημα Φλωρίνης, για την προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκε σε αιτήματα των συνεργατών μας και διέθεσε δέκα (10) δωροεπιταγές συνολικής αξίας εκατό (100) €, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ποικίλων αναγκών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και από την παραμικρή βοήθεια στις ημέρες της κρίσεως.
Η χειρονομία αυτή μας στηρίζει για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Ευχόμαστε βεβαίως να την βρίσκουμε πρόθυμο συμπαραστάτη και σε άλλες προσπάθειες, αλλά και να υπάρξουν και άλλοι μιμητές της.
Καλή πρόοδο στην επιχείρηση και μέσα στην νέα χρονιά!!!

Με Ερυθροσταυρικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Ρίζος
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.